Aselarel Arkadaşlar merhaba 21.haftamdayım ense kalınlığı 6 mm çıktı sınırda dedi, istersem karnımdan sıvı aldırabilecegimi söylediler böyle birşey yaşayn var mı?
Yigit_Yagiz_Moms Aselarel 6 ve üzeri riskli sayılıyor mutlaka ileri tetkik yaptırın derim. İlla down sendromu diye düşünmeyin kalp rahatsızlığı da olabilir doğmadan önce bilinse iyi olur
Kucur Aselarel benim bebegimin kide 4.66 çıktı kan alarak test yaptılar sonuç bin şükür temiz çıktı sneinkide umarım temiz çıkar ama karnından sıvı aldırmak tehlikeli bebek için erken dogum riski var bir arkadaşım yaşadı
zumrasmom1 Aselarel bebek uyuyorsa ense kalınlığı fazla cikabiliyormus. Başka yere daha gösterin derim
Gizem- Merhaba bana da 10 haftada ense kalınlığı var dediler 3 m tam sınırdaydı bir sonraki hafta düzelmişti ense ama genetik test verdim fetal dna temiz çıkınca rahatladık bebeğiniz erkek ise ensesi kalın olabilir evham yapmayın dua edin
Kucur Kızlar bebeginizin ensesinde fazla sıvı olan varmı yada çevrenizde duydunuz mu doktor öyle söyledi biraz endişeleniyorum?