Mavisim3457 İdrar yolu enfeksiyonum varmış baya. Az önce doktor 3 ilaç yazdı. Purinol Sefaleksin 1000 mg Parol İlaçları içecem. Sizin de başınıza geldi mi kaç günde geçer acaba.
zumrasmom1 Mavisim3457 geçmiyor canım. Benim geçmedi iki kutu monurol iki kutu antibiyotik iki kutu piyeloseptil kullanmama rağmen geçmemişti hastaneye yatırıp damardan antibiyotik verdiler üç gün sonra tertemiz oldu
Mom_83 Mavisim3457 benimde ağustosta kontrolde çıkmıştı ilaç içtim 1 kutu. Bugün kontrolüm vardı tekrar bakalım dedi icimiz rahat olsun hem kültür hem idrar testi verdim bakalım nasıl olacak. Ama var gibi idrar içinde beyaz tortu gördüm. Allah korusun erken doğuma bile sebep olabiliyormuş
Mavisim3457 Eboz En son yapılan 8 ağustos tahlilimden bu yana başka tahlil yapmadılar ve ben bunu o zamandan beri yaşıyorum. Artık iltihaplanmış kötü duruma gelmiş. Tahlil istememe rağmen yapmadılar bu zamana kadar iyi gelmişim bebeğime de bana da birşey olmamış şükür.
Mavisim3457 Eboz İdrar yolu enfeksiyonu çok ciddi bir şey. Tedavi edilmezse kronikleşiyor ve hem bebek hemde anne sağlığını ciddi etkiliyor. İhmale gelmez birşey lakin işte kimi doktor ilaç yazmıyor illa son radde mi olması lazım, su iç geçer demeyle olmuyor 😔
Mavisim3457 zumrasmom1 Off off Allahım sağlık sıhhat versin inşallah hepimize canım. Çok ciddi bir şey gerçekten. Şuan nasılsın peki. Doğum yaptın mı. Tekrarladımı hiç
zumrasmom1 Mavisim3457 yok canım daha doğum yapmadım. Geçen tekrarladi ama azmis bu sefer piyeloseptil ile atlattım şükür
Mom_83 Eboz bende her gün en az 2 3 lt su içiyorum disarda çok dikkat ediyorum nasıl oluyor anlamadım 🥲 hamileliğin sonlarına doğru vücut yapar dedi doktorum bugün
Mavisim3457 Eboz Bende 3 litre yi buluyor hergün olmasada tabi lakin gel gelelim tuvalete gidince azcık çiş yapıyorum. E nerde benim içtiğim onca su. Artık tuvaleti seferle dur
Mom_83 13Gamze08 bende açıkçası hiç belirti yoktu doktorum test istediğinde. Ne yanma ne ağrı. Bende çok şaşırdım o yüzden
Mavisim3457 13Gamze08 Yani demek kişiden kişiye değişiyor. Normalde idrar yaparken yanma, mesaneyi tam boşaltamama, sık ve az idrara çıkma, akıntı fazlalığı Bide dr bana sordu gece kaç defa tuvalete gittin dedim en az 4 kez, oda en az 😔