EsraaDC
Selam anneler ve anne adaylari♥️ Gurbette yasayan bir yeni anne olarak listeye dahil oldum 😍
Hamileligim cok guzel gecti hic kusma falan olmadi agrilar bile cok azdi sadece cati agrisi yasadim son zamanlar ama cok sukur hersey iyiydi. 40.haftaya girdik ben doguramicam dedim bekle bekle gelmiyo pasamiz , neyse 40+3 olduk carsamba gunu sabah 7de belime bicak saplanir gibi agrilar, sanci vardi ama cok duzensizdi, 10.30da hastaneye gittik, 4cm acilma var ama bebek kanala tam girmemis, nstde sancilar duzensiz diyip bana eve git sicak banyo al sancilar siklasinca gel dedi, neyse tamam dedim arabada yine 3dakikada bir belime bicak, adet agrisi gibi agrilar, resmen agridan öldüm, hastane 15dakkka uzaklikta o 15dakka 15saat gibi surdu, eve geldim banyonun suyunu actim kuvet dolana kadar uzanayim dedim, agrilar gecmedi yerimde duramiyordum, 10dakka gecmeden esim dedi hadi gidiyoruz nasil sancin olmaz vs vs, gittik ayni dedi 😬 neyse sicak banyo hazirladilar bana, biraz hafifletti agrilari giriyordu sancilar ama dayaniyodum, 45dakika sonra ciktim yine ayni dayanilmaz agrilar sancilar, bakti 5cm acilma, 3-4saatte 1cm acilmis sadece, neyse 1 saat gecti 6cm olunca epidural istedim, ay nasil iyi geldi vurdurmam diyordum ama sancilara dayanamadim, saat 6da vurdular 12ye kadar acilma ilerlesin diye ugrastik suyumu patlattilar, eee epiduralin etkisi gecmezmi? Tekrar bi doz koydular o da hic etki etmedi, agrilri sancilari hissediyordum.. zar zor gece 1de 10cm oldu, ama kafa tam dogum pozisyonunda degil dediler yine ugrastilar , ikinmayi denedim olmadi , vaccumlayalim dediler, en son 1.40ta basladik 2 ikindim artik gucum kalmadi epiduralda yok oldu herseyi hissediyordum doktora birakin beni diyorum artik o derece dayanamiyordum.. en son bi ikindim kafa cikinca nasil rahatliyo insan oyyyyy Allahim anlatirken bile o ani yasadim, neyse kuzum biraz akcigerlerine su yutmus, onu aldilar bide oksijen taktiklar , yanima vermediler ozel bebek yerinde suan, enfeksiyon kapmis antibiyotik veriyolar bide sekeri dusuktu simdi duzeldi cok sukur, ama geceleri yanimda degil bizim burda 4gun kaliniyor hastanede.. ama bebegim 5gun en az antibiyotik alacak yani ozel yerde duracak eve cikamicak benimle.. uzun oldu kusura bakmayin♥️ 6.12.18 1:52 dogum saatimiz ve hastane bana 40+4 degil 41+1 oldunuz dedi