Susluuuanneee Selaaammm kızlar. Konya’da hangi özel hastaneye gidiyorsunuz ve güncel muayene ücreti nedir? Bir de doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Mujde_uren Susluuuanneee ben Farabi takipliyim muayene ücreti 620tl Fatih Yağbasan beyde takipliyim çok memnunum gebeliğimin başından beri çok güzel ilgilendi ve sonuna kadar da böyle ilgileneceğinden eminim🥰
Aseeeee Mujde_uren doktordan çok memnunsunuz sanırım hep sizin yorumlarınıza denk geliyorum sırf meraktan gideceğim😁
Aysenurrrrbgccc Mujde_uren Ben de merak ettim şimdi memnun olunca doktor konusun da daha kararsızım 😌
esmanurky Aysenurrrrbgccc başkentte Mehmet ufuk Ceran var doçent 750 tl mükemmel bir doktor tavsiye ederim 2 çocuğumu onda doğum yaptım
Aysenurrrrbgccc esmanurky Ya teşekkür ederim bu kadar memnunsanız iki çocuğunuza da emanet etmişsiniz değerlendirmek lazım.
esmanurky Aysenurrrrbgccc yani netten yorumlarına bakabilirsiniz 1 tane bile olumsuz yorum yok muaneye ücreti de 750 cnm kendisinden alırım memnunum gerçekten bi gitmeni tavsiye ederim
Aysenurrrrbgccc esmanurky Zaten özel hastaneler hep aynı fiyat aşağı yukarı. O zaman randevu alıyım ben teşekkür ederim ❤️