Ruyammmm 37+4te kafası 40+2 çıktı gidişata göre iki hafta içinde tekrar bakicaz karar vericez dedi doktorum kafa ölçüleri haftasiyla dengelenmezse sezeryan diyecek galiba ölçüleri Büyük çıkıpta normal olan var mı?
SevgiUlucay Ruyammmm aiy bana da iki hafta kadar önde dediler başı için. 30. Haftamdayım birde. Bende bunu çok merak ediyorum. İnşallah detaylıca cevap alırız
Selinakbas Ruyammmm Bebeklerin 2 hafta önden ve geriden gitmesi tamamen normal diyorlar canım, eğer ki doktorun test yaparda normal çıkarsa korkma ❤️💐🙏🏻
Ftmnurkc Ruyammmm ben gebelik halkında gittiğim bir kursta ebe hanım bebeğin kafası büyük olabilir zaten bizim vajinamız onun oradan geçebilecek durumda genişleyebilecek olduğunu söylemişti. Normal doğum yapmak için bir engel değişmiş yani
EdaNur_3007 Ruyammmm benimkide bu şekilde 2 3 hafta ilerde gidiyodu 38 haftalığım yarın hastaneye gidicem doğumum hangi şekil olacağını sorucam ınslaah sorun olmaz
Ruyammmm SevgiUlucay O haftalarda büyük çıkıpta ilerleyen haftalarda normale dönüyor genelde. Bizim bütün vücut ölçülerimiz haftasiyla uyumlu hale geldi bebis büyüdükçe. Ama sadece kafası 3 hafta ileride bu da doğuma kadar kafa da büyümeye devam ederse normal doğum açısından sıkıntı olabilir. Son haftalarda kafası hızla büyümeye devam eder mi diye merak ediyorum…
Ruyammmm Selinakbas Evet onden ve geriden gitmesi normal bunu biliyorum ama kafası şimdiden 40+2 ölçülerinde önümüzdeki 3 hafta içinde aynı şekilde büyümeye devam eders kafa normal doğum için sıkıntı olabilirmis korkum bu büyümeye devam eder mi diye
Selinakbas Ruyammmm Yok yok korkma kuzum, Kuzenim kaç sene önce öyle büyük kafalı doğdu cok sukur hiç bir sıkıntısı yok gayette normal. Asla kendini bu konu da stres etme, Allah’ın izniyle de sağ salim alacaksın bebeğini kucağına 🙏🏻💐❤️
feyzanurkadir Benim bebeğiminde kafası önden gidiyor.38. Haftadayım kafa 41 den gidiyor. Endişeleniyorum kafasının iyice büyümesinden. Doktorum normal olur sadece biraz daha fazla ıkınacaksın diyor.
Ruyammmm feyzanurkadir Benim doktorum da dengelenebilir iki hafta sonra gel bakalım dedi. Çünkü vücut ölçüleri de iki hafta önce 38 çıkmıştı, bugün de 38 çıktı haftasiyla uyumlandı. Ama kafa bu haftalarda büyümeye devam etmiş inşallah önümüzdeki haftalarda o da dengelenir umudum by yönde. Sen de olumlu düşün devamlı hızlandırır büyüyecek diye birşey yokmus bu ölçüler ama insan stres oluyor işte ben normal ve kesisiz dogurabilmeyi çok istiyorum
Ruyammmm EdaNur_3007 İnşallah güzelce kolaylıkla gönlümüze gore doğururuz doktorun görüşünü bizimle de paylaşır mısın
EdaNur_3007 Ruyammmm 38 haftalık hamileyim ama bebeğin kafası 40+3 cikiyo bugün öyle ölçüldü bi sorun yok dedi açılmam da yoktu sıfır işte sancin kanaman olursa gel dedi bekliycez bakalım
Ruyammmm EdaNur_3007 Ben 38+5teyim kafa çevresi 41+4 çıktı büyümeye devam ederse normal doğum istemem salı günü gel bidaha ölçelim dedi:(
EdaNur_3007 Ruyammmm banada bugün aynısını dediler salı günü gidecem bakalım hayırlısı olsun inşallah
Baharoloji Ruyammmm ilk gebeliğim de 37+5 te başı 41. Hafta ile uyumluydu normal doğum yaptım kendi geldi ikinci gebeliğimde 37+1 de başı 42. Hafta ile uyumluydu doktorum sezaryen ile aldı 41. Haftayı geçerse normal sıkıntı maalesef doğduklarında yenidoğan şapkaları iz yapıyordu 3 aylık kıyafetlerin şapkalarını kullandım bir tık büyük oluyorlar ama kesinlikle öyle koca kafalı falan değil gözle görülür bir şey yok :)
Ruyammmm Baharoloji evet benim doktorumda 42lere doğru giderse kafası sezeryan derim dedi inşallah büyümez daha çok görüntüden değil de normal doğum yapamamaktan korkuyorum
Baharoloji Ruyammmm benim öyle oldu maalesef ilk doğumun normal olmasına rağmen ikinci sezaryen oldu sağlıkla gelsinler de