zuleyha_mom Merhaba tatlış anneler. Benim doğum izni kafama takıldı. Şuan çalısıyorum, 27+6 dayım. Dogum izni 32+0 da mı yoksa 32+6 mı başlıyor. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen 😊🥰
zuleyha_mom Seh999 hep şey yazıyor ya dogumdan once 8 hafta dogumdan sonra 8 hafta diye. Belki ben 40 da degil de 38 39 da dogurcam nerden bilicez dimi
Esraabbaa zuleyha_mom siz izne ne zaman çıkarsanız o zaman 16 haftalık süreç başlar. Önce ya da sonra diye ayrım yok öyle deniyor ama. 37. Haftada işten ayrılırsanız 16 haftanız o zaman başlar 40 ta doğum yapınca mesela 3 gitti 8 kaldı diye bir şey yok. 32. Haftada işten ayrılıp 35 te doğum yapsanız da yine 16 haftanızdan bir şey eksilmez yani
zuleyha_mom Esraabbaa anladımm tesekkurler detaylar icin 😊 raporu sağlık ocağından mı alıyosunuz illa kadın dogum mu yazıyor.
svgkrtozdmr Dogum izni nasil oluyor arkadaslar bu konuda pek bilgim yok gerekli belgeyi doktordan alup isyerine teslim ettikten ne kadar zaman sonra ödenek aliyor
Elifftrkgl svgkrtozdmr doğum öncesi rapor paranı çocuk doğdukdan sonra alıyorsun doğum sonrası izin paranıda doğumdan sonraki rapor hakkın bittikten sonra alıyorsun
Dilan_akbay07 32+3te aldım belgemi doktorum 32 haftanın içinde alabilirsin demişti sonrada muhasebeye belgemi ve iban bilgilerimi e devletimi verdim oda hemen sisteme geçti