Ucankus Kızlar dün kart teste çok çok silik gördüm bugün de erken gebelik yaptım adete 6 gün var yumurtlamadan sonra 10. Gün
Mnos-332 Ucankus evet bende görünüyor daha çok yenidir bekle bir kaç gün daha kan ver bence testlerle kendini yorma
AleynaResul Ucankus evet hayalet çizgi var ama yinede bekleyin bi kaç gün daha netleşirse hayırlısı olsun inşallah:)
cansureis Ucankus Ben göremedim sadece yab taraftaki çizgiye bakıp sonra oraya bakınca bence göz yanılması
Ucankus Zeynaaa0101 kimyasal geçirdim de kan vermek istemiyorum canım iki çizgi çok net olsun öyle giderim
Donthappymom Ucankus ben fark edemedim ya inşallah vardır bende bu ay istiyorum belirtin var mı bende yok
simaymasalim Ucankus ben görüyorum cano inşallah vardır kan ver bence hemeeenn ilk attığında da görmüştüm
mimar_anne Ucankus canım hangi Marka bu prodoctor ya da miratech ise doğru çıkarıyor bende oğlumda ve şuan ki hamileliğim de aynı bu şekilde öğrendim ☺️
Elitopatra25 Ucankus ilk artıklarında değilde bunda gördüm hayalet çizgi adetine daha var olsa bile bu kadar az belli olması gayet normal canım bı kaç gün sonra ilk idrarla aynı şekilde yap inşallah vardır Allah gönlüne göre versin