Pazartesi gunu muayeneye diye gittigimde 3cm acilmam ve suyumun sızıntı şeklinde geldigini ogrendim. Doktorum bugunde doguma alirim ama bence gerek yok yarini bekleyebiliriz suni sanci vermek istemiyorum sabah erkenden gel yatisini yapalım dedi. Sali gunu yani dun sabah 8de hastaneye yatisim yapildi hazirlik vs asamasi derken 8bucukta sancimin yetersiz olmasi ile suni vermek zorunda kaldilar saat 9 gibi sancilarim artmaya basladi nst ye baglayip sancilarimi yatakta karsiladim esimde yanimdaydi cok destek oldu o esnada saat 9bucugu geciyordu acilmam 7cm oldu ordan kaldirip artik dogum odasina dediler dogumhaneye gittik artik dayanilmaz hal aldi sancilar ama ebem cok güzel ikindigimi kisa surecegini soyledi saat 10da acilmam 8cm oldu doktorumu cagirdilar hemen doktorum geldikten 15dk sonra bebegim dunyaya geldi toplamda 2saat surdu ama ilk 1saati cok zorlu gecmedi. Bu kadar cabuk olacagini hic dusunmemistim oğlumda 8bucuk saat suni sanci cektim ve gercekten berbat bi dogum gecirmistim. Tabiki bebek cikarken cok zor oluyor ama çıktığı anda o kadar rahatladim ki size anlatamam dikisim atilip odaya alindiktan 1saat sonra falan ayaklandim hemen. Tabikide dikis yerlerim aciyor biraz oturup kalkmakta zorluk cekiyorum ama cok sukur ilk dogumum gibi zorlu gecmedi bana gore cok pozitif bi dogum oldu prensesimde sağlıklı sadece biraz beslenme sıkıntısı yasiyoruz suan minik oldugu için onuda zamanla asacagimiza inaniyorum Rabbim herkese saglikli guzel dogumlar nasip etsin ins