Belinay0922 Mrb arkadaslar bebegim gobegimin asagisina yerlesmis dogum kac hafta icinde gerceklesir?34.haftadayim bu arada
saleymom Belinay0922 banada 34. Haftada kanala yerleşmiş dedi doktor 36 olduk bekliyorum bende acaba ne zaman doğururum diye 😂
Xcbaby Belinay0922 kanalla filan hic alakasi yok bebegin dogumunun ne zaman isterse o zaman geliyor 😅
Belinay0922 Busraakay_26 anladim tşk ederim.Peki sizi de gobeginiz dusmus muydu benim baktiginda bayagi asagida duruyo 4 5 gundur boyle olmus
Kcdmla Benim 31. Haftada aşağıya dönmüştü 35. Hafta sonundayım doktorum doğum riski yok normal dedi ki zaten daha çok erken olmasın da hepsi günün de gelsin
Belinay0922 Kcdmla benim de 31.haftadan beri bas aasagi ama gobegim bu kadar dusmemisti 4 5 gundur gobegim baya asagi inmis korktum sizlere sorayim dedim
Jsjs @Belinay0922 34 de kanalydaydı karnımda bayağı aşağı 37. Haftadayım henüz tık yok sadece aşırı bel ağrısı ve sol kaşık ağrısı var ama nstler normal çıkıyor
Belinay0922 Deletedmom_116 erken gelmesi de iyi degil😅küvoze alinsa diye korkuyorum 34.haftadayiz daha