miniginannesi-1 28+3 üz çok şükür 💙 ara ara oğluşum kendini bi tarafa kısa süreli topluyor sonra kayboluyor geceleri bel ağrım var (adet ağrısı ile beraber) sizde durumlar nasıl 🌸 bu arada hastane çantanızı hazırladınızmı yada ne zaman hazırlarsınız 🌸
Nurmert miniginannesi-1 bizde 29+0 olduk ☺️ benim de 28den beri çok yoğun sırt ağrım var geceleri pek uyutmayan cinsten 😊 onun dışında vajinamda çok yoğun baskı oluyor benim , erken doğum riskimiz de var maalesef genelde istirahat ile geçiyor günlerimiz ☺️ biz odasının mobilyalarını bekliyoruz en geç hafta başı kargolanacak geldikten sonra da yavaş yavaş odasını yerleştirip eşyalarını yıkamaya başlayacağz 🫠
December miniginannesi-1 28+4 çok fazla kasılmam oluyor özellikle geceleri uyutmuyor. Oğlan çok hareketli bir dk yerinde durmuyor nstye girdim sancım yok ama kramplarin oluyor dedi doktor neden boyle oluyor anlamadım. Uyumak istiyorum artık ☹️
Elzem07 miniginannesi-1 bende 28+6 canım aynı benimde belimden cok siddetli ağrı vuruyor. Haftaya hazırlıyim diyorum ne olur ne olmaz .
minikmucizeemaak miniginannesi-1 29+2 🐣 Çantamız hazır odamız hazır eşyaları da yıkayıp ütüleyip yerleştirdim çünkü gün geçtikçe ağırlaşıyorum. 2 haftadır falan gece yatarken dönerken zorlanıyorum, gün içinde çok yoruluyorum artık hareketler kısıtlandı 🌸 Sağlıkla kavuşalım inşAllah ❤️
Nursena2023 Saat 00.00 dan sonra 28+5 olacağız ☺️ Benim çok ayakta kaldığım zamanlarda bel ağrım oluyor sadece. Ama bu aralar aşırı mide yanmam var. 🥺 Hastane çantamı henüz hazırlamadım. Yeni yeni birşeyler almaya başladım. 3 . Doğumum olacağı için çok eksiğim yok 🙂
miniginannesi-1 Nursena2023 sağ salim alalım kucağımıza inşallah 🌸 peki tecrübe olarak 0-3 ay çok eşya alınmalı mı herkes çok çabuk büyüyor diyorlar
miniginannesi-1 Nurmert sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🌸başı aşağı da mı biz oda yapmadık onun yerine park yatak aldım 🌸
Nurmert miniginannesi-1 ay sormayın ya bayadır başı aşağıda çok baskı yapıyor o yüzden 🫠 ama bu haftalarda olabiliyormuş doğum pozisyonunda demek değil dedi doktorum sizinki de olursa paniklemeyin ☺️☺️ sağlıkla gelsiinlerde gerisi önemli değil 🙏😇
Nursena2023 miniginannesi-1 aminn inşaallah 🌸♥️ Aslında biraz da bebeğe göre değişiyor. Bazı bebekler çok kusuyor çok kıyafet değiştirmek zorunda kalinabiliyor. Ama ben çok almamıştım gerçekten çabuk büyüyorlar hele patikli olanlar kuculunce hiç giydirilmiyor. O yüzden tulumları patiksiz almayı tercih ediyorum. Sadece hastane çıkışında olanlar patikli.
miniginannesi-1 December bende aynı şekildeyim kasılma konusunda henüz doktoruma söylemedim bugün biraz daha fazla sanki regl kramplarım bı iki saat beklicem eğer geçmezse doktorumu arıcam 😞 zamanında gelsinler inşallah sağ salim kucağımıza alalım ❤️❤️
Elzem07 December nst icin cok erken değil mi canım ya doktor mu istedi? Aynı durumdayız bu arada kıpır kıpırız uyku bile yok
December miniginannesi-1 normalde gün icinde olup geçiyordu. Gece sabaha kadar kasıldığı için endiselendim mecburen gittim doktora o da nst istedi ne olur ne olmaz diye. Allahtan sancı çıkmadı ama hala kasılıyor daha bu haftadan yuruyemiyorum ileride napcam bilmiyorum. Hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🙏
miniginannesi-1 Elzem07 ben bugün bı tane hastane çıkışı yıkadım ütüledim koydum valla canım hazırda olsun hemen alır çıkarım birşey olursa diye ağrı korkuttu gözümü sağ salim zamanında alalım da inşallah kucağımıza 🌸
December Elzem07 doktor istedi kasılmam çok oluyor dediğim için. Baktı sancı çıkmadı kramp var dedi. Hayırlısıyla bi dogursaydik valla yoruldum.
kvsr22 Kozlar benim de bugün kahverengi çok az kan şeklinde leke geldi ,doktorum normal dedi.Cinsel ilişkiden olabilirmiş.Zaten daha pazartesi muayene olmuştum ,erken doğum vs riski olsa görürdü diye düşünüyorum,Böyle bişey yaşayan var mı
Nuresalo633 Bende 29.haftanin içindeyim bel agrım çok sık ısrara çıkmam çok kramp çok magnezyum kullandığım halde nst daha girmedim bakalım nasıl olacak hiç durmuyor karnım da kıpır kıpır maşallah
miniginannesi-1 Nuresalo633 ah bende aynıyım bı yere toplanıyor sürekli tuvalete çıkıyorum inşallah zamanında gelsinler sağ salim 🌸
miniginannesi-1 minikmucizeemaak bugün bende bı tane hastane çıkışı yıkadım ütüledim kaldırdım gözüm korktu acil birşey olursa hemen alırım diye diğer türlü daha hepsini yıkamadım 🌸 sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
Zehrabal1 miniginannesi-1 29 haftalık olduk çok şükür . Daha hiç birseyini hazirlamadim haftaya hazırlamayı dunuyorum. Kıyafetlerini yıkayıp ütüliycam . Hastane çantası için eksiklerim var onları da alıp öyle hazırlayım diyorum . Bilmiyorum bakalım