Zeybal34 sedam94 kaç dakika da çıktı ilk 3 dakika önemli sonrasını dikkate almayın lütfen Çizgi var ama dakika önemli
muziceanne_ sedam94 ekran ışığını açtım net baktım var silikte olsa kan verirseniz daha netleşir ama büyük ihtimal az da olsa değer Kanda çıkar çünkü önce kana sonra idrara karışıyor beta hcg hormonu
Reyhosunannisi Çooook hafif birşey var sanki yandaki çizgiden de yanılma yapabilir gözlerimiz doktorunuz kaçıncı günü beta istedi
miniklerinannesii00 Ama 3 günün var daha . Bir gün bile diğer çizgini belirginleşmesini artırıyor. Ve erken gebelik testi ile dene benimde bu testte çok silik çizgi çıkmıştı.
sedam94 ikizprensesannesi elimde hiç erken gebelik testi kalmadı yarın kan tahlili günüm o yüzden yarın belli olacak artık hayırlısı inşallah
sedam94 miniklerinannesii00 5. gün embriyosu transfer edildi bana sizin de öyle miydi 3. gün embriyosunda daha geç betaya bakılıyor diye biliyorum
ikizprensesannesi @sedam94 Hadi inşaallah Rabbim hayırlı güzel haberler almanızı nasip etsin pozitif haberler alın 🤲🏻🤲🏻💞