Selim_Alparslan Nomays11 ikiside yok bizde teyze ve amca olcak sadece 😇 oğlum babasına benzesin 🧚🏻♀️
Alinmavi Nomays11 baskin gen kiminse ona canim. Bide mesela benim kizim ultrasonda tipki babasiydi babasinin bebeklik fotosunun aynisiydi son haftalarda agiz burun goz yapisi falan. Bir dogurdum ayni ben :) bi kiz anneye bu kadar mi benzer diyorlar. Daha da çok değişir buyuyene kadar. Bana kalirsa ya anneye benzesin ya babaya istemem oyle hala dayi amca teyze ne alaka dedim Allah gonlume gore verdi.
Krispiim16 Nomays11 annem aynı halana benziyorsun der huyumda😂😂 hiç de sevmez 😂😂 halamın kızı da aynı ben gören ben zannedip arıyor 😌😌
Mmerwe Nomays11 özellikte istemediğim icin basıma geldi bide erkek çocuk olursa babasının adini istiyor eşim doktorda %80 erkek dedi artık sadece bunu düşünebiliyorum psikolojim bozulacak Ne yapcam nasıl vazgecircem diye düşünmekten güzel seyler düşünemiyorum
Nomays11 Mmerwe canım eşinin babası varsa senin de baban var öyle birşey isterse benim babam bozulur der vazgeçirirdim bi yolunu bulursun umarım
Mmerwe Nomays11 babası rahmetli ben hiç görmedim ilk bebegimi 15 haftalıkken kaybettim erkekse babasının adıyla seslendi hep erkekti de babasının mezarına gömdük bunda da istemiyorum dedim üstüne gitti o dedim kapandı benim icin dedim baya tartıştık dun gece
Ebrarruzgar Nomays11 aynen buyuklerimiz oyle der ama siz yinede buyuk konuşmayın sakın bi bakmışsın kocanın tarafına benzemiş allahtan bizde hala yok tek bi amcamız var 🤣 bende 30+1 gunluk gebeyim oğluşum olucak önce tabi salıklı olsun sonrada dayısına benzesin 😘
Nomays11 Ebrarruzgar sorma ben büyük konuşmayı hamile olmadan önce yaptım o yüzden başıma gelicek kesin 😂
Nomays11 Mmerwe canım en iyisi şöyle yap doğuma kadar açtırma konuyu doğmamış çocuğa isim olmaz diye sonra ortak bi karar verirsiniz olmadı 2 isim koyarsınız diğer isimle çağırırsınz sen nasıl başlarsan etrafta öyle alışıyor isme çünkü koyulur dedenin ismi ama kullanmazsınız en kötü
Mmerwe Nomays11 artık bakicam bir çaresine iki isimli istedi kendisi zaten ama olmus insanların niye koyulurki istemiyorum içimden gelmiyor neyse Allah büyük çok sağol 🙏🏻😘
celileturk Ay benim kızım eş tarafımdan sadece görümceme benzeyebilir o kabulüm biten o güzel çünkü 😂 bizim sülalede doğan bebekler hep sarışın yeşil veya mavi gözlü doğar genelde eşim tarafı ise hep esmer ama aşırı esmer. Ben esmer çocuk sevemiyorum 😒 eşim ve görümcem sarışın sülalesi içinde. Eşim de yeşil gözlü hatta.:)) Allahım inşallahhh diyorım inşallah 🤲🏻
Nily Nomays11 çok değişiyolar merak etme ultrason görüntüsünden çok farklılar:)) Ama babaya benzettiysen o öyle olabilir Benimkide ozaman babaydı doğdu şimdide baba😒 kızım var ama hiç halasına benzemiyor😀
eylulb Nomays11 ya evett görümcem insallah bana benzer diye dualar ediyo ama içimden Allah korusun diyorum bakmıyorum fotoğraflarına benzemesin diye 😂😂😂🤦🏼♀️
Nomays11 eylulb kayınvalidemi çok severim sağolsun en büyük yardımcımdır ama inşallah oğluma benzer deyince içten içe inşallah bize benzer diyorum nedense ben mi kötüyüm acaba 😂😂