8mucizem8 Meral_56 berkin:güçlü Aras:talih Akay:ayın en güzel anı Tunahan , Metehan , alperen, alparslan, Göktuğ, bertuğ ,
Bebegim3444 Meral_56 benmkiler ikiz göktuğ ve goktürk düşünüyordum. Alpaslan ve Oğuz Kaan a karar verdim.
tugba_2365 8mucizem8 Aras isminin talih anlamına geldiğine emin misiniz? Ben oğlum olursa Aras koymayı düşünüyorum da arastirmalarimda böyle bir anlama denk gelmedim, umarım öyledir tabi de
Meral_56 8mucizem8 Arasla tunayi bende düşündüm ama arasla dalga geçerler diyorlar yoksa çok begeniyorum
tugba_2365 Meral_56 ay yok. Öğretmenim çok Aras isimli öğrencim oldu, hiç dalga geçildiğini duymadım. Ne isimler gördü bu gözler 😁
mimar_anne Meral_56 şimdi yine hamileyim canım Allah nasip ederde sağlıklı doğarsa erkek olursa aybarsla uyumlu ve yine Türkçe kökenli barlas ismini düşünüyorum kızım olursa da yine Türkçe kökenli bir isim koyucam inşallah
Mlklrm Kökeni bilmiyorum ama Asil Mihran Aybars hoşuma gidiyor 35 haftalığım oğlum olacak ama karar veremedik eşimle çok fikir ayrıcalığı yaşıyoruz malesef karar verdiğimiz akşamına değişiyo fikirlerimiz böyle giderse doğduktan sonra koyucaz herhalde 😁
Meral_56 tugba_2365 aras kargo filan diyen oldu halbuki markaların isimleri de kisi isimleri duru aras vs
Meral_56 mimar_anne biz de aynı şekilde kokeni Türkçe olan isimlere bakıyoruz bu bizim icin cok onemli Barlas da kuzenimin oglunun adi cok guzel
Birbahargunu Bilgehan ismini erkekte çok beğeniyorum ama kızım olacak yine Türkçe kökenli Beren tercih ettik