Uza kızlar selam, 23 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim ve 48 kilo ile hamile kaldım şimdi 54 kiloyum. 23 haftada 6 kilo almışım çok fazla gibi geldi bana. Sizce hızlı mı gidiyorum ?
birminikkizannesi Uza hayır çok kilo almamışsınız çünkü zaten 48 ile hamile kalmışsınız. Bir 60-70’le hamile kalsanız o zaman cok olabilirdi. boyunuz kaç
birminikkizannesi Uza boyunuz kısaymış biraz fazla ama böyle kafaya takacak kadar değil bundan sonra yediklerinize dikkat edin ki en az kiloyla doğumu tamamlayın
ElayAysen Uza ben ilk aylardan kusuyorum 8 aylik olduk yine kusuyorum pek kilo alamadim. Hamilelikden evvel 55 kq idim 5 aylık hamis olunca da 55 kq idim . Simdi 60 felanim 8 ayda 4.5 kq aldim :D
bdenerigokce Uza 23 haftalık iken bende öyle bi kilo almıştım ama dışardan kilo aldığım belli değildi hepsi göbeğimdi 🤷♀️ sağlıklı beslendiğim için sorun yapmıyorum. Ödem ve şişkinliğim de yok çok şükür 🤲 doktorum bile göbeğin ne kadar büyümüş dedi kilo almışsın demedi😂
Uza bdenerigokce bende sağlıklı besleniyorum ekmek kullanmıyorum tatlı yemiyorum et sebze ağrılıklı ilerliyorum tek vazgeçmediğim şey makarna :(
Elfve Ben 170 boy 77 olmuşum 68 69 falandım zaten kiloluydum ve kalçam acaip büyüdü maalesef siz zayıfmışsınız zaten