Evet kızlar bugun çatı muayenem vardı deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Burada çatı muayesine ile ilgili çok şey okudum yakın çevremde de duyduklarım vardı ama duyduklarım ve okuduklarım gibi korkunç ağrılı bir işlem değil içiniz rahat olsun. Hatta doktorun asistanı bile yakın olduğumuz için burada kadınlar ne çığlıklar attı demişti kontrol öncesi. Doktor çok önemli bir noktada çatala çıktıktan sonra doktor geldi sakin ol dedi ve direk muayeneye başladı evet ağrısız bir işlem diyemem ama ağrılı bir işlem de değil psikolojik olarak zor olduğundan dolayı biz kadınlar kendimizi kasıyoruz aslında rahat olmak lazım hatta benim çatım sıkıntılı olduğundan muayene süresi bile uzadı ama kontrol esnasında doktorun benle konuşması bilgi vermesi dikkatimi kendine doğru çekti ve 5 6 dk sürmesine rağmen sanki 1 dakikalık işlem gibi geldi hafif bir bel ağrısı var ama adet ağrısının çeyreği bile olamaz o yüzden sevgili hamişler her ne olursa olsun rahatt relaks olmak çok önemli her doktor da her hasta da farklıdır farklı tecrübeler okumak bilgi edinmemizi elbet sağlar ama bizde aynı şeyleri yaşayacağız anlamına gelmez hiçbir zaman hiçbirşeyden korkmamak lazım 🥰