selverx avannee bugün mağazadan prego solo aldık, içime sindi. sizin bebek arabanız geldi mi, inceleyebildiniz mi?
avannee selverx arabamız dün geldi istediğim gibiydi, açıp kapaması kolay hafif fazla yer kaplamayan. Puseti monte edebiliyorsunuz ve ilk aylar için kullanılabiliyor. Ben beğendim genel olarak. Bide katlandıktan sonra valiz gibi çek çek kısmı var ordan tutup sürükleyebiliyorsunuz.
selverx sedseda prego lotusu iade ettik, puset arabaya takılınca sabit durmuyordu, öne arkaya oynuyordu, firma imalatı böyle demişti. oyüzden iade edip prego solo aldık. henüz kullanma fırsatımız olmadı, 37. hafadayız. ama genel olarak beğendim solo olanı.
cokbilmismom selverx ben bir şey soracağım bu prego soloda puset bebek arabasının üzerine oturtuluyor ya tek başına takılmıyor. Bu durum rahatsız ediyor mu çünkü ekstra ağırlık oluyor sanki görüntü olarakta kaba oluyor üst üste acaba kullanımda nasıl olur
avannee CitLemBik merhaba puseti kullanıyoruz olduka hafif ancak bebek arabasını henüz kullanmadık ama baya kullanışlı bir araç. Tek düğme ile kapanıyor ve valiz gibi çekçek var onunla çekerek taşıyabiliyorsunuz. Arabası da baya hafif bu arada. Kalite açısından da şuan kaliteli duruyor bir sorun yaşamadık. Puset arabaya da monte olabiliyor.
Ucarbabyy avannee kanz k go kullanıyorum travel sistem çok kullanışlı ve kalitesi tartışılmaz zaten tavsiye ederim ek bebek arabası daha almadım ihtiyaç bile duymadım travel sistem gayet yeterli ve güzel
avannee Ucarbabyy kabin tipi araba aldım ben de travel sisteme de dönüşüyor puset üstüne momte olabiliyor. Tavsiye için teşekkür ederim yine de
Tugba1tugba avannee ilk çocuğumda travel sistem aldım ozaman aşırı modaydı diye. Ama çok pişman oldum gereksiz ağır pek kullanışlı değil
avannee Tugba1tugba bu şekilde çok geri dönüş okudum bu yüzden kabin tipi tercihim oldu. Teşekkür ederim tavsiye için.
Ea_aylms6 avannee bende elele flight almak istiyorum sanırım alacağımda da. Kullanmışsınızdır sanırım nasıl memnun musunuz? Hafif bir araba mı sürüşü falan nasıl
avannee Ea_aylms6 evet kullanıyoruz kullanımı çok rahat. Puseti de monte edebiliyoruz kolaylıkla. Bir elimde puseti alıp diğer elimle bebek arabasını açıp kapatabiliyorum çekçekli olduğu için aynı anda taşıyabiliyorum. Sürüşü manevraları çok iyi. Büyük taşlı yollarsa yürümediğiniz sürece sıkıntı olmaz. Taşlar biraz sarsıyor. Biz dağ taş sevdiğimiz için biraz zorlandık. Ama eşim puseti aldı ben de arabayı kapatıp valiz gibi sürdüm çeçek sayesinde. Bunun dışında yollarda sürüşü ve manevraları keyifli