Dnmzzeda Ceren_075 Ben özel hastaneye geçen hafta bugün gittim 1 hafta oldu hala çıkmadı ya deli oldum 😱😱
Merve_volkan Ceren_075 ben geçen hafta perşembe yaptırdım dün gece msj geldi sonuclariniz cikmistir diye
Dnmzzeda Ceren_075 Doktorum haftaya gel dedi yarın da randevum var hastane 1 hafta dedi aradım geçen gün en geç 7 gün dedi ben anlamadım ne zaman çıkacak. Zaten o kadar merak ediyorum ki bir hastanenin sayfası ve e-Nabız girip çıkıyorum devamlı gün içinde 1 hafta zor geçti. Birkaç kişiye sordum 1 güne - 3 güne çıkan da var yani
Dnmzzeda Merve_volkan Bende görüştüm şimdi yarın akşam 6 da çıkacakmış benim kontrol kaldı cumaya 🥺🥺🥺 tam 8 günde çıkmış oluyor
pisiannesi konudan bağımsız ama annem ameliyat oldu onunla ilgileniyorum ikili tarama testinin günü geçti, üçlü tarama testini yaptırabiliyor muyum ikiliyi yaptırmamış olsamda 🥹
Dnmzzeda 13Gamze08 Özel de yaptırdım da sinir oldum ya ben arıyorum 2 gündür çıktı mı diye çarşamba çıkar dedi süresi 7 gün bugün arıyorum asistanı anca dönüş yaptı yarın akşam 6 da çıkacakmış benim randevum yarın sabah aramasam sormasam gitsem sonuç yok özel de böyleyse cidden
ilaydam08 Ceren_075 geçen ay yaptırdım 1 haftaya çıkar demişlerdi e nabızdan baktığımda 4 gün içinde çıkmıştı.