prensinannesi2024 Kızlar ben bebek kıyafetlerini atmaya başladım yelekleri ayrı renkliler ayrı beyazlar yarı yıkayacak kaç derecede yikamaliyim
KuzeyinAnnesi10 prensinannesi2024 30 derecede yıkamalı eğer makinen 1200 devirde sıkıyorsa binde sıktır. Eğer bin devirde sıkma yapıyorsa 800 de sıktır 1 ayar düşugunde yani. Yumuşatıcı koyma zararlı.
minikmucizeemaak prensinannesi2024 30 derece de yıkayıp 600 derece de sıktırdım ben ne olur ne olmaz diye
AsyaCngz55 prensinannesi2024 15 dk 30 derecede yıkadım ben ne kiri olacak sonuçta hepsini paketli alıyoruz.
8mucizem8 prensinannesi2024 bebek kıyafetlerini ben kısa devrede (28 dk) derecesi de 30 du sıkma devri 800 deydi böylece kıyafetler ne çekilir nede küçülür
prensinannesi2024 KuzeyinAnnesi10 sıkma devirini nasıl düşüncem bende elde yıkama 30 derece var ona atacaktım sıkma devirini nasıl düşürdüğünü bilmiyorum
KuzeyinAnnesi10 prensinannesi2024 düğmesi tok mu altında basarak düşüyor canım sıkma yerinde düğme olması lazım
minikmucizeemaak prensinannesi2024 Canım makinen nasıl hiç bilmiyorum ki benimki Bosch dokunmatik ekran olan dokununca kendi düşürüyor
KuzeyinAnnesi10 prensinannesi2024 senin makinen biraz eski model çok anlamıyorum ama zaten bunun sıkma devri düşüktür değiştirmene gerek yok direk yikayabilrisin böyle 30 da. Ama bebek çorabı eldiveni falan varsa kese yada yastık yüzü gibii bisey içine koyup ağzını bgla gidere gidiyor küçük oldukları için bilgin olsun sonra niye bunalr kayboldu deme
prensinannesi2024 KuzeyinAnnesi10 tamm cnm öle yapacam cnm alalı 4 sene oldu değiştirmedim de bende yeni modelde yıkıyor eski modelde
prensinannesi2024 AsyaCngz55 benimki paketli değildi hepsini sıfır almadım cnm ilk hamile Ligi’nde oğlumda kullandiklarim şimdiki de oğlan o yüzden yıkamak zorundayim
AsyaCngz55 prensinannesi2024 o zaman yine 30 derecede elde yıkama yazmışsın ya onda yıka gayet güzel olur 🌸