bambiriver11 kızlar selam , 27+4. haftamdayım bebeğin pozisyonunu dokunarak anlayabilirmiyiz , benim karnım komple sert yani döndü mü oturuyomu nasıl anlıycam varmı bi yorumunuz ♥️
karanmom bambiriver11 ben şöyle anlamıştım doktora gitmeden vajina kemik ağrısı batma baskı dedim kesin döndü kafası baskı yapıyor gidince doktor pozisyon almış dedi böyle farkettm ben ,
aslanprenses_ bambiriver11 33. Haftadayım baş aşağı duruyor. Çok yürüdüğümde yorulduğumda baskı yapıyor hanımefendi aşağı doğru. Bir de ellerini ayaklarını hissediyorum ondan başı nerde anlayabiliyorum. Ah son olarakta poposunu bastırıyor karnım şişiyor poposunu bastırdığı yerden 😂
Emiliyaa karanmom benimde ayaklarimin arasi vajinamin sanki sumukleri 3gundur fena aciyor eyilirken bir shey goturunce falan , acaba kafasi donmusmu 26+3deyim
bambiriver11 karanmom o bende şöyle oldu geçen gün , araba kullanırken sarsılınca vajinamda batma olmaya başldı acaba benimde mi döndü
mother2 bambiriver11 o zaman korkma daha var 29 da döndü benimki hala aynı duruyor bide serklajliyim ben baskı ondan daha çok hissediyorum