Tazehamis44 Merhaba anneler 36 haftalık gebeyim dün doktorum 2580 gr dedi bana çok az geldi bebeğimin kilo alması için neler önerirsiniz.Çok fazla aburcubur yiyorum bu kilo almasına engel midir
Anne1__ Tazehamis44 süt yoğurt muz ceviz badem yumurta düzenli tüketin ve biraz abur cuburu azaltın bence zaten son haftalarınız 3 kiloya ulaşır
MMucizemibeklerkenn Tazehamis44 bizim kilomuz 34. Haftada 2.800 dü bencede biraz çok kilo aldıracak şeyler yemeğe çalışın bence abur cuburdan uzak durun
EbrKzlky Tazehamis44 Bugün gittiğimde 37+4 2580 dedi 47cm dedi.. banada az geldi ama doktorum kötü birşey demedi. Kaşar nesguik içtiğimde kilo alıyordu bu haftalarda çok yiyemedim herhalde ondan almadı eve gelir gelmez kaşar yedim nesguikli süt içtim direk bide muz yedim 🙄 doğana kadar 200-300 gram alsa kardırr 🥴
aysee-yakupp01 Denemiş olarak muz, ceviz, yoğurt, kaşar ve beyaz peynir, çiğ kuruyemişler , ve burda duyunca denediğim nesquik tozu gerçekten işe yaramıştı
adatuna 36.haftada 3000 gramdı. Ama doktor 2500-3500 arası olması normal demişti. Önemli olan normal aralıklar arasında olması. Doktor size özellikle kilosu az dedi mi?