A12_S07 Eminegksln şuan tam 19 haftalık olduk şükür iyi gibiyiz grip olmasak daha iyidi ama grip olduk 😔dün felaket bel ağrısı çektim hala bir hareket hissetmiyorum artık hissetsem çok iyi olacak
01180322 Eminegksln 24+5 ilk gebeliğim, çok heyecanlı çok uykusuz hep yorgun kızımı bekliyorum🤗21 de anne olacağım insala . Buna kasik ağrıları bel sırt baş agrisida eşlik ediyo😅 ve bolca kramp
bukizanne Eminegksln bugün tam 20 haftalığız grip oldum boğaz ağrısı ateş sıtma tuttu bacaklarım belim başım ağrıyor 🤕
aysegullozdm Eminegksln ilk gebeligim🥰İyi gidiyor sağlıkla kızımızı bekliyoruz 🥰 Tekmelerle yola devam 💗💗
Sehseh 17+1 den suanlik iyi gidiyo ilk gebelik çok stres yapıyorum nasıl olucak herşey yolunda mı kasık ve bel ağrım oluyo onun haricinde iyiyim bian once şu zamanlar geçse doğum yapsam diyorum :)
Haticengin17 19 dan selam cok sukur 19 hafta cok guzel gecti umarim boyle sonlanir ikinci hamileliğim ilkinin aksine cok rahat☺️
Eminegksln Bebekbeklrkn evet yaptiricam ikili üçlü tarama yaptırdım temiz çıktı çok şükür yalnız detaylı da gerekli bnce sonuçta çocuğun herşeyini goruolarmis hem bnm minik kızımı görmek için gne girerm 😂😂😂