Liyakusunannesi Kızımın adı liya :sabrın en güzel hali demek Kızımda yolda nasip olursa lina olucak :oda cennetteki yumuşak hurma ağacı demek
Ceremua İlk kızım; Asel- cennette bal ırmağı Liya- sabrın en güzeli, ibadet kulluk etmek. İkinci kızım; Afra- el değmemiş ak toprak; sahabe kadın.
Aybars1K Aybarssmom_ benim oğlumun adı da aybars🤍kesinlikle anlamını taşıyor ay gibi ama yeri gelince pars gibi çok güzel isim çok güzel 🤍
Gulbahar47 Pamuk bende kızımın adını ecrin koyacağım inşallah anlamı Allah tarafından verilen armağan🌸🫶🏻
Damla Pamuk Öykü Belis kızımın adı Öykü adı üstünde Öykü kız çocuklara çok yakıştırdığım bir isim , Belis in anlamı aşkın ilk meyvesi ilk bebeğimiz olduğu için çok anlamlı geldi 🥰
Gulkocccc Sevgisss Ayy çok güzel bizde yüsra düşünüyoruz ama yine de isimlere bakıyorum hâlâ siz kaç haftalıksiniz biz 22 haftalık olduk bugün 💕💕🥰🥰
Gulkocccc Filizsz ismiyle yaşasın yavrunuz maşaaaalllah bende yüsra dan bu türlü vazgeçemiyorum ama yorumunuz içimi ferahlatti inanın 🤗🤗🥰🥰🥰
Filizsz Gulkocccc bence yüsra olmalı cok guzel bi isim ikra beren koycktm simdi kizima bakinca iyiki yusra koymusm diyorm 😂