Zepeliz Elizberen yok valla kim duysa çok naif diyor, acıkcaso çok düşündüm başka içime sinen bulamadım herkesin kafasında kalbindrki isim ayrıdır mutlaka beğenmeyen kendi çocuğuna koymasın
Elizberen Zepeliz aynen canım ben evlenmeden önce düşünüyordum bu ismi nasip olur kız olursa cinsiyetimiz kesinlikle Eliz olacak 🌸🥰
fatma22_ Pamuk Oğlumuz olacak 🥰 Allah nasip ederse Atlas Benan koyacağız. Atlas: yardımsever, fedakar ve atılgan demek Benan: parmakla gösterilecek kadar güzel demek 🥰
Elizberen fatma22_ benan kız kardeşimin ismi tabi erkek olarakta kullanılıyor gerçekten parmakla gösterilecek kadar güzel ve çekici oluyorlar 😊
fatma22_ Elizberen her iki cinsiyette de kullanılıyormuş çok hoşuma gitti benimde tabi her şeyden önce sağlıkla gelsin tüm miniklerimiz 🥰
eylulmihrasmom Kirsehirli40 yeğenimin adı aslan selim. aşırı güleryüzlü bir çocuk ağladığı olmaz diyebilirim ama uykusu çok kötü maalesef resmen hiç uyumuyor . huysuz yaramaz değil herkese her şeye gülümser🥰
Slnrcn Kirsehirli40 henüz bilmiyorum 24 günlük oldu ve küvözde :( ama hareketli olduğunu söyleyebilirim 🥰
bihterziyagil_ Mucizem24 evet ama eşim sevmiyor egemen ismini 🙄😕😒😒😒yoksa çok güzel uyumlu teşekkür ederim 🙏
Tugceliko-19 Pamuk Nare kızımın adı güçlü kuvvetli ateş kadar harlı demek diye biliyorum . Şu an da benim de oğlum olacak Hamza koyucam inşallah Hamza da aslan , güçlü , heybetli demek :)