Pamuk Merhaba canim kizlar☺️ Benim cinsiyet daha belli değil 15 haftalık olduk göstermedi.. Belli olanlar ne isim koyacaksınız? Anlamı nedir? Bizlere de fikir olsun🤗
kahvesever__ Pamuk Oğlumun ismi Süleyman anlamı (huzur refah ve sükun anlamına geliyor ) Kızımın ismi Meryem anlamı (ibadetlerine düşkün dindar kadın anlamı)
A12_S07 Pamuk Oğlumun adı Allah nasip ederse Ali Asaf olucak ( Ali yüce , yüksek ulu demek Asaf ise vezir zeki anlami taşıyor)❤️🥰
Youngmotherr Pamuk benim oğlum oldu Ahlas Berk koydum 💙 Ahlas: iyi yürekli kimse Berk: şimşek demek 🥰
alitalia Oğlum Ali 💙 yüce yüksek ulu Kızım geliyor Talia 🩷 şans talih kısmet anlamına geliyor. @Pamuk
Aybars1K Aybarssmom_ benim oğlumun adı da aybars🤍kesinlikle anlamını taşıyor ay gibi ama yeri gelince pars gibi çok güzel isim çok güzel 🤍
Tugbazdmr Pamuk kızımın ismi Umay eski Türklerde kadınları çocukları ve hayvanları koruduğuna inanılan Tanrı 🙏🏽 adıyla yaşasın güzel kızım 🥹
prensinannesi2024 Pamuk oğlumun ismi orhan efe Orhan: (Şehir yöneticisi, hakim") efe:(zeybek yiğidi, yiğit, zeybek.)
Asvnn batununannesi__ benim oğlumun adıda barlas olacak inşallah 🩶aynı zmanda müjde getiren demek benim en güzel müjdem çünkü 😊
Baahar4549 Pamuk Allah nasip ederse Abdullah Kerem koymayı düşünüyoruz. Abdullah kayın pederimin adı koymayı ben teklif ettim inşallah onun gibi olur diye. Anlamı da Allahın kulu demek. Kerem ise soyluluk, asalet ve lütuf anlamları var. Kerem isminin de anlamına bayıldım o yüzden ekledim ☺
prensinannesi2024 Baahar4549 kız orhanda benim kayın babamın ismi benimkini de eşim teklif etti koyduk hayırlısıyla gelsinler inşallah 🤍🤍💙
Baahar4549 prensinannesi2024 Orhan da güzel oturaklı bir isim adıyla büyüsün inşallah canım ☺ eşimin ailesinde büyüklerin ismini koymak yok hatta koymayın bile dediler bize ama çok zamansız kaybettik ve tanıdığım en iyi karakterlerden biriydi ona çeker umuduyla koyuyoruz ☺