MehmedinZeynebi Dün tarifem yenilendi bir saat takıldım 1.5 GB kullanılmış bile çok hızlı yemiyor mu ilk çocuğumda da kullanıyordum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadım geçen ay da tarifemin yenilenmesinden on gün önce internettim bitti
Deletedmom_116 MehmedinZeynebi ewet öyle birtek kids ve burasi var nadir YouTube girersem anca başka girmiyorum 30 GB net var 15 i gudiyo sırf buraya
Kiwitoveannesi MehmedinZeynebi ben ara ara giriyorum paket yenildi wifiye bağlanmaya unutmuşum 6 gbden 3 gb kalmış ben şok oldum paketinin yenildiği zaman gün içerisinde girmiştim gece 3 GB kalmıştı bide benim instam falanda yok demeki burası yedi o İnterneti
MehmedinZeynebi Prenses5656 şanslısın benimki 25 GB o da ay sonunu getirmiyor asgari ücret gibi bişi oldu 😀
MehmedinZeynebi Deletedmom_116 guncellemeden sonra fark ettim ben normalde yetiyordu internettim bizim de 25 GB ama bakiyorum günlük kullanıma geçen gün içinde üç dört saat kadar takıldım 5 GB gitmiş şok oldum
deniizz_ MehmedinZeynebi evet 7 aydır kullanıyorum hep böyleydi bir ara hesabımı sildirdm ki sürekli bakıyorum İnternet yetmiyor diye sonra geri actm
MehmedinZeynebi deniizz_ alla alla bende 32 haftaligim bayadır kullanıyorum ilk gebeligimde de kullandım bu aralar fark ettim ki sosyal medyada takilmamama rağmen aşırı hızlı bitiyor internetim 🥴
MehmedinZeynebi Kiwitoveannesi aynen geçen de benim 5 GB yalnız kalmisti 10 günüm vardı tarifenin yenilenmesine üç dört saat kadar aralıklı takıldım bı baktım internet bitti eşime diyirum hayır müşteri hizmetlerini ara bı sıkıntı vardır hayatta bitmez gün içinde 5 GB hiç youtube sosyal medyada da takılmadim acayip hızlı yiyor