Esra1260 Bbsra Gulsummldr Yaptım kızlar test negatif büyük ihtimalle 2 güne adette olurum hayırlısı olsun ne diyim😞
tortil21 Esra1260 benim hic goguslerim felan agrimadi.. Sık idrara cıkma , hep uyuyorum birde beyaz akintim vardi.. Benimde adetten 1 2 gun once cikmadi. Biraz bekle gecsin . Gectigi 2.gununde ogrendim. Hayirlisi olsun🙏🙏🙏
Ruhak Esra1260 canım bende test yapmadan önce ağrılar başlamıştı.. Hatta o yüzden testi erken yapmıştım
Nutella16 Testi yapmadan göğuslerimden anlamistim bende. Uc tarafi daha koyu oluyo cevresi benekli benekli oluo boyle degisiyo gogus ucu buyuo etrafindaki o Kahverengi bolge :)
Bbsra Esra1260 benim sana yazdıgımı okudun mu :) ümitlenmeni istemem ama bi gün önceden yaptıgım test negatifdi bir gün gecince pozitifi gördüm :) olmazsada canın sağolsun bi daha ki ay olursun inşallah
Nalkan Canım benimde adetime 2 gün kala gögüslerim hassaslaşmıştı ve uc kısmındaki kahverengi alan genişlemiş,koyulaşmıştı bende bundan şüphelendiğim için erken gebelik testi alıp yapmıştım 2.çizgiyi silik görmüştüm😊
Anacsevgidolumelek Esra1260 iyi de canimcim herkeste olusan belirtiler farkli iste adetin baslayacagi tarihte baslamazsa ve uzerinden 1 hafta gectiyse oyle yap testini erkenden yapma derim ben
Deletedmom128 Esra1260 Göğüs hassasiyeti sadece gebelikle alakalı bir durum değil. Adet dönemlerinde de olabiliyor. Ben hamile olduğumu bilmeden evvel hassasiyet vardı. Adet olacağım sanmıştım hamileymişim.
Aysnrplt Esra1260 Test yapmadan başladı hassasiyetim adete 10 gün vardı. Test yaptım negatif çıktı. Adete 8 gün kala testte pembeleşmek oldu ve şimdi koyu bir kırmızı çizgimiz var dün adet günümdü. 😊
Mahbuss Aysnrplt nasıl bı pembelesme 😊 çünkü bende adete 3 gün kala test yaptım önce yatay bı çizgi oluştu her yer pembemsiydi sonra tek çizgi oldu bugün adet günüm ama daha olmadım inşallah olmam
Aysnrplt Mahbuss Mahbuss ilk damlatıldığında heryer pembe oluyor zaten:) ilk çizgi çıkıyor kırmızı bi şekilde ikinci çizgi de hayalet bir şekilde belirdi gün gün koyulaştı sonra 😊
Gulklc Esra1260 evet benim hemen basladı ama kişiden kişiye değişir birde idrar testinde hemen cıkmıyo adeti bir hafta gecinde net sonuc veriyo kan testinde hemen cıkar
Mahbuss Aysnrplt anladım teşekkür ederim cevabın için ❤ Allah'a sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini 😊
gevezeyazar1 Esra1260 ben hamile olduğumu öğrenmeden uçları acaip acıyodu hiç dokunamıyodum genelde adet zamanı komple acır göğüslerim ama hamile kaldığımda sadece uçları acıdı