Bsrays 30 haftalık hamileyim bebeğin kilosu 1700 biraz iri doğuma kadar 4 kg yu geçermi sezeryan mı olur merak edıyom
Mavisim3457 Bsrays 37.haftada çatı muayenesinde çatı darlığına bakılır bebek o zaman ki kilosuna bakılır sana birşey söylerler. 4 üstü bende sezeryan yapıyorlar okumuştum iri bebek sayıldığı için.
sukriyecengl Bsrays Bizde tam 29 haftalığız bugün randevuda 1715 gr olduğunu öğrendim iri bir bebek iki hafta önden gidiyor dedi doktor. Doğum nasıl olur bende düşünüyorum açıkçası
aslanprenses_ Bsrays aslında çok iri değil bir hafta önden gidiyor gibi benim de aynıydı doktor bir hafta önde dedi. Bir haftadan bir şey olmaz dedi. Boyu kaç?
Yazmelegi_ Bsrays benim haftam geriden geliyordu yani 31 de 1750ydi ama haftam 30 olarak gözüküyordu ve ona rağmen 3100 doğdu bebek belli olmaz yani son zamanlar belli olur aslında ama 4 üzeri sezeryan yapıyorlar diye biliyorum
Ask-bebegim Bsrays 30+5 de 1760 gramdi bence normal canım. 4 kilo bile olsa normal doğum yapan var çevremde annemde dahil