AsyaCngz55 Zeynep966 bir tane emzirme sütyeni bir tane de emzirme atleti aldım arkadaşım atleti çok seveceksin dedi ama bilmiyorum bir bakıcam 😅
EbrKzlky Zeynep966 emzirme sütyeni benim çok işimi görmüştü ilk oğlumda, bundada 4-5 tane aldım hem kalıp gibi olanlar var hem yumuşak olanlar var. Kesinlikle iş görür emzircekseniz. Tavsiye ederim yani
Minnak6789 Zeynep966 ben emzirme sütyeni aldım kullandm 2. Ye bi daha aldım rahat oluyor atlet kullanmadıgım için almadım
pandasever EbrKzlky ben daha almadım. Araştırıyorum da. Kalıp gibi dediğiniz kaplı telsiz olanlar mi acaba
Umutunelifi93 pandasever ben lcw den aldım ve çok rahat henüz doğum yapmadım ama yine kullanıyorum sütyen almadım atlet olarak aldım daha kolay geldi bana ve çokta rahat tavsiye ederim
pandasever Umutunelifi93 teşekkür ederim bir atlet de alayım o zaman. İlk gebeliğim çünkü tecrübesizim🙂
Kukulikukuli12 Zeynep966 ben ilk hamileliğimde aldım asla kullanamadım 🙄 direk attım bir daha kullanılacak bişey de değil. Normal sütyenler daha rahat ettim. Ama kişiden kişiye değişir belki. Benım göğüsler büyüktü
tugba_2365 Zeynep966 atlet değil ama hays’tan emzirme sutyeni almıştım çok çok rahat etmiştim. Özellikle ise başladığımda sağım yapmak zorunda olduğum zamanlar da kolaylastiriciydi, evimin dışında emzirme noktasında da kolaylık sagladi
Dynbfofrt Zeynep966 ben atleti hiç kullanmadm pentiden emzirme sütyeni almıştm başka marka da aldm ama onlar çok sıkıcıydı kullanışsız baskı yapıp ağrı yaptı ama penti yok gbiyfi kaliye tesadüf değildir 😀
ececan2006 Zeynep966 kisin atlet iyi oluyor yazin sutyen iyi oluyor ben 15 aydir emziriyorum kullaniyorum
busraayksll Zeynep966 ben aldım iki üç haftadir takıyorum çok güzel rahatlığı da çit çit kısmı da rahat açılıyor kapanıyor
ececan2006 Zeynep966 2 tane e bebekten sutyen almistim gayet iyi sonra 2 tane daha trendyoldan aldim atletleride trendyoldan aldim gayet iyi memnunum
BirVeraAnnesi35 Zeynep966 daha 5 dk önce trendyoldan emzirme sütyeni siparişi verdim 31 haftalığım. İlk kızımdada almıştım normal sütyenle olacak iş kesinlikle değil sütyen şart emzirme için
busraayksll Zeynep966 ben e bebekten aldım iki tane 150 lira mi neydi fiyatı şuan 30 haftayim şuan bile aşırı rahat kullananlar da memnun Penti ye suwen e o kadar para verilmez yani yazık
Zeynep966 ececan2006 teşekkür ederim canım bende sütyen alayım trendyol dan hangi sayfadan aldın meönun kaldın mı