Semus06 Bebekler2-2 3 haftada bir perinatolojiye gidiyorum. 2li 3lu tarama yaptirmadim 20.ci haftada detayli ultsona girecegim
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 benim olabilir Allah korusun ama tahlillerim de biraz sıkıntı çıktı kanda pıhtılaşma sorunu göründü bakalım hematolojiye gidicem detaylı bakacak ne diyecekler inşallah aksilik olmaz bu zamana kadar hiç Bisey yoktu çok iyi gidiyroduk, 😔🙏
Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 güzel haberlerle dönersin inşAllah 🤲🏻 bende en son 17. Haftamda yaptırmıştım tahlil ne alemde merak ediyorum şu ağrılar olmasa daha güzel geçecek de yatmaktan bıktım artık 😪
KuzeyinAnnesi10 Ilba_34 yaptır aksatma benimde 16 17 de yoktu 23 de çıktı şansıma. Sürekli uyuyorum ya kafamı kaldıramıyorum enerji gelsin diye bekliyorum
Ilba_34 KuzeyinAnnesi10 benim enerjisel bir sıkıntım yok ağrım olmasa neler neler yapacağım gün içinde ikindiye doğru bi uyuklama çöküyor sadece o kadar gün içinde dincim aslında da ayaklanıp az iş yapayım belimi doğrultamıyorum 😑
Zehrabal1 Bebekler2-2 banada bu gebelik hesaplamasi çok saçma geliyor internetten bakiyorum . Kimi ay 4 hafta kimi ay 5 hafta sigdirmislar . Benim bildiğim bı ay 4 hafta 😂 valla kaç aylık diye soranlara ne diyicemi bende şaşırıyorum . 29+2 haftalığım şimdiye kadar 6 dedim yeni yeni 7 demeye başladım . Millet bile gene mi aynı diyor 😂 hesapliyamiyorum ne bileyim
Bebekler2-2 Semus06 yanlış yazmışım canım evet neden yaptirmadin genelde doktor istiyor ya çünkü bende 2li test yaptırdım