mimar_anne Esraebrarsahin oğlumda adetime 6 gün kala 6,65 ile öğrenmiştim şuan ki hamileliğimde adete 4 gün kala 86 ile
Sibel_72 Adete 6 gün kala öğrendim adete 2 gün kala kan verdim 200 küsür falandı ama betanın ne kadar çıkıp çıkmadığı önemi yok düzenli bir şekilde 2 kat artması önemli olan
HilalOturak Esraebrarsahin yoo niye öyle düşünüyosun. Geç döllenmiştir. 2 günde bi kan var iki katı artması lazım
Ecemnm Esraebrarsahin yo herkesin aynı olucak diye birşey yok siz ne zaman yaptınız iki gün önce yaptiysaniz bugün tekrar verin iki katı veya %60 artması gerekiyor ona göre konusuruz
Aslidemir2334 Ecemnm doktorum cuma gel dedi pazartesi gittim kese yeri hafif oluşmaya başlamış dedi 2’m dedı cuma gel deıd ıstersen Altan bakarım görürüm dedi ama ısteneıdm
Ecemnm Aslidemir2334 Altan muayeneden korkmayın zararlı olsa doktorlar yapar mı sence ? Cuma günü gidin karından görmezse Altan bakmak isterse cekinmeyin tabi yine de siz bilirisniz
Abdulzade Esraebrarsahin Esraebrarsahin adetim gecikmemiş yapmıştım , adetim 18iydi, ben 15i beta hcg testi yaptım (36.5) çıktı, sonra 19u hcg testi verdim (216.6)çıktı, doktor söylemişti 200-300arası çıkıcak diye