UmayLena 10haftalık gebeyim rutin gebe tahlillerimi yaptırdım idrarım da yüksek miktarda enfeksiyon çıktı ilaç kullanmadan nasıl geçer suyu da elimden geldiğince içiyorum ama geçmiyor bebeğime zarar vermesinden çok korkuyorum
tugba_2365 UmayLena bende de aynı şekilde iltihap çıktı ki ilk hamileligimde de vardı. Doktor ilac verdi 1 kerelik kullanmak için, gece yatmadan önce kullanilandan. Bol su için siz yine, idrarın renginden de anlarsıniz süreçte
gamzecgr UmayLena yüksekse ilaç kullanmadan zor maalesef enfeksiyon daha riskli doktor yazarsa kullanın ilaci
Musemma06 UmayLena ilaç kullanmak istemiyorsanız bol limonlu su için hiç bir zararı yok enfeksiyonu anında bitiriyor ben sürekli içiyorum her kontrole gittiğimde tertemiz çıkıyor
UmayLena tugba_2365 teşekkür ederim 🙏 devlet hastahanesinden korkar oldum geçen gece kaşık ağrısı şikayetiyle gittim ksm ye bana kese gözükmüyor bebek yok dendi bana en yakın yere gitmek zorundaydım İstanbul esenlerde ikamet ediyorum korkudan bile düşürebilirdim bebeğimi benim için büyük travma oldu şimdi gidebileceğim iyi bir doktor arayısındayım
Esrac96 İllet bir şey 16. Haftadan beri çekiyorum. Birçok insanda böyle.Bi doktorunuza görüşün. Tek kullanımlık şase verebilir.
Baharinely Şase kullandım ben hiçbir faydası olmadı iki tane fitil aldım sonra olmuyo böle dedim bir ay neler çektim bir saate gecti şükür suan iyiyim su diyolarda 2.5 litre içiyorum ben su cok faydalı ama fitil cok iyi geldi bana
Baharinely UmayLena bilmiyorum 2 li verdi bide 6 lı var 6 lı kullanmadım gecince çok yüklenmek istemedim bebekde var ama doktor biliyo zaten veriyor
Seher_koray Kızlar bende 9 haftalık hamileliğim bende de enfeksiyon çıktı doktor bana hiç bir ilaç vermedi 2hafta sonra tekrar gel dedi kan ver bidaha bakalım dedi ilk gebelim oldu için biraz korkuyorum bebeğime bişy olucak die :(
Baharinely Seher_koray bn 20 den sonra sürekli cektim tekrarlıyor bide korkma geciyo ilaçlarla su süt falanda iyi ama asırı olunca kullanıyosun sonra geçiyo doğumda olmaması gerekiyor diyorlar canım cocuga sorun olmasın diye
Seher_koray Bu arada kızlar Sabahaları aç karnına 1 bardak süt için kanı temizliyormus bütün süt ürünleri iyi geliyormuş ailemde birkaç kişi benim yaşadığım durumu yaşadığı için bana bunların önerdi .