YcelMlayimYldrm Kizlaaar 20 haftalık hamileyim bebeğim günde 50 defadan fazla tekme atıyor yani hareketlerini hissediyorum bu kadar hareketli olması normal mı? Var mı aranızda bu durumda olan ya da bilgisi olan ?
Osse YcelMlayimYldrm canım aynı şeyi bende doktoruma söyledim hareket etsin birşey olmaz biz hareket etmeyen bebekten korkarız dedi hareket etsin annesi napcan sen boşver hareket etmezse sıkıntı
BskGry YcelMlayimYldrm cnm bn 17+3 bnde hissediyorum ama çok az bide tekme cakilma elektriklenme hissi gibi mi oluyor öyleyse bnm cokk erken başladı
Burcuk YcelMlayimYldrm o aralar bi süre çok hareket hissettim Sonra birkaç gün neredeyse hiç hissetmedim :/ kafayı yemiştim bi şey oldu hareket etmiyor diye... size de böyle olursa panik yapmayın
aslicerkan YcelMlayimYldrm benimde o haftalarda öyleydi halada oylede biraz daha azaldi hareketli olmasi iyi birşeymis doktor oyle dedi 😊
YcelMlayimYldrm Osse eğer normal.biseyse bu kadar hareketli olması etsin tabiki de ben.korktum sadece bı sıkıntı mı var çaba diye 🙂
YcelMlayimYldrm BskGry bende 17. Haftada hissedydm ama çok az belli belirsiz smdi bayağı kuvvetlendi 😀
Yesimkose Biz 22.3 olduk ama ben cok az hareket hissediorm ve cok panikliyorum keske benim kızımda hep tekme atsa 🙁
humaninannesi61 Yesimkose Gün gelicek hareketlerini hissetmediğin 1 saat bile olmayacak😁 30 haftadan sonra içimde her hareketini hisseder oldum. Çünkü artık 1 kiloyu geçti ve alanı daraldı. Gerildiğinde veya döndüğünde canım bile acıyor. Sabredin 😍😍😍
AsiaAisa Bende 20.haftama girdim ama maşallah sizinki baya hareketli imiş benim bu kadar atmıyor , ilk gebeliğimdr böyleydim ve halen öyle çok hareketli ve o kadar yoruluyorum ki anlatamam. Sağlıklı olsunlar inş 🙏🏻
merveonl humaninannesi61 ya biz de 26 haftadayiz gerildiği zaman cok kasıyor benj canim acıyor 🤣🤣 30 dan sonra daha da mi articak 🙈🙈🙈🙈🐣🐣🐣
humaninannesi61 merveonl Hemde ne artma😁 Popo bi yandan çıkıyor kafa bi yandan artık o kadar net görebiliyorsun. Karnım acayip yamuluyor. Dirseğnii falanda döndüğünde görebiliyorum😁
merveonl humaninannesi61 ya simdi bile kafasını poposunu belli ediyor geceleri uykuyu haram etmeye basladi düz yatamıyorum Artık 🤣🤣🤣🤣
BskGry YcelMlayimYldrm ben 2 3 haftadır hissediyorum ama cakilma elektriklenme gibi oylemi oluyor ilk başka siddetliydi şimdi o kadar değil ani cakilma ile elektriklenme oluyordu sizdede boylemi oldu
NALIN Biz hep hareket etsin diyoruz kız sen neyin derdine düştün 😏 benim kilom var iç karnim geniş yinede hissediyorum çok şükür ama elini ayağını poposunu ayırt edemiyorum doktora gidiyorum içerde kıpır kıpır muayene sırasında sadece bir kaç hareketini hissediyorum malesef karin genisliginden o zevkten mahrum kalıyorum keşke hep vursa canımi yaksa çünkü çok evhamliym hissetmeyince korkuyorum . Sağlıkla gelsin de mahrum kalalım ne yapalım artık
Susamtanesii NALIN merhaba kaç kilosunuz acaba bende kiloluyum sanırım benim de iç karnım geniş siz kaç haftaliksinız?
SmerKa Bende 16. Haftadayım bazen bişey değiyormuş gbi oluyor acaba bebek mi yoksa ben mi uyduruyorum 😆😆