1prensesannesi__ 8mucizem8 8 yıllık evliyim 1 gebelik gecirdim 7 yasında bi kizim var nasip olursa 2. Yi düşünüyoruz 🤍
beyzaD 6 ekimde 5.sene üç yaşında bir kızım var şuan ikinci gebeliğim 18.haftam bir kızım daha olacak inşallah 🩵
beyzaD Gizemesra maşallah ya böyle çocuk sayısı görünce vallahi motive oluyorum normalde korkardım sanırım yenmeye başladım. Bende hep kalabalik aile olmayi hayal ederdim,rabbim izin verirse insallah.
3premsesinannesi 8mucizem8 6 senelik evliyim 22 yasindayim 4.gebeligim 👼 2 kızım yaşıyor 21 haftalik oglusum sag salim kucagima alirim insallah 🙏
Emire01 1 yıl 10 aylık evliyim. Bu ikinci hamileliğim ilkini geçen yıl haziran ayında 12 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim. Şimdi 26 haftalık kızımı bekliyorum sağlıkla gelsin inşallah mucizem 🤲
nazazra24 8mucizem8 sağlıkla gelsin minik kuş 😍♥️ 22 kasımda 4 yıl dolacak 3 yaşında oğlum var 7 haftalık da hamileyim 🌸🥰
Nursl123 8mucizem8 2 yıllık evliyiz ilk bebeğimizi doğumdan sonra kaybettik şuna ikinciye hamileyim inşallah bütün anneler bebeklerine sağlıklı bir şekilde kavuşur 🙏🏻❤️