8mucizem8 36 yasindayim 16 yasinda bir kizim var erken evlenmenin verdigi en guzel hediye olabilir. Anne kiz iliskisinden daha cok arkadas gibiyiz. 12 yasinda ve 10 yasinda iki kızım daha var tabi ki yas araligi az oldugu icin ikisinin kavgasi daha cok oluyo. Birde odalari ayni oldugu icin aralarinda cok paylasma sorunu anlasmazlik cikiyo . Ama bu yaslarda zorluk cekselerde ileride onlar icin cok iyi olacagini dusunuyorum. Benim istegimle olsa aralarini daha acik tutardim ama son kizim kazaya kurban gitti birazcik spiralle hamile kaldimm 🙈 cocuklar kucukken inanin daha kolay oluyo bakmasi . Buyuk kizimin (arkadas gibi olsakta) derdi hic bitmez. Malum o yaslarin verdigi heyecan hayati hizli yasama donemi olunca bi ton dert cikariyo basina 🤦🏻♀️ ee bi anne olarak sir tutup bunlari da babadan gizlemek gerekiyo bazen malum babamiz birazcik eski kafali 🙄🤍 3 kizdan sonra simdi bide oglum olacak o da biraz surpriz oldu. Ama 3 tane koca koca ablasi var zor gelecegini dusunmuyorum. Tecrube edinmis bi anne olarak cocuklarinizi kontrolunuz icinde serbest birakmaniz . Bir hata yaptiginda bagirip cagirmak yerine oturup dertlesmek daha iyi oluyor. Sizi dost gibi gormezlerse her isleri gizli olur. Gizli gizli yapacagina kontrollu bi sekilde sizin bilginiz icinde yasasin ne yasamak isterse. Hatalarina kizmak yerine konusmak her zaman daha iyi gelecektir guzel annelerimm 🤍🥰