Petekcee arife_Nur_1919 bana da bakar mısınız yaşıma yeni girdim çünkü henüz gün oluyor o yüzden emin olamadım doğum tarihim 15.09.1998 son adet günüm ise 15.07.2023 🥰
arife_Nur_1919 Bllackrosie banada bakarmisin ben baktım anlamadım canım 05.07.1997 doğum yılım 4 Haziran adet tarihim
Bal5 arife_Nur_1919 işte bende buna takıldım bu seneki yaşına mi bakılacak yoksa yeni yasa mi anlamadım benimde bu sene 26 gisteriyor ama ağustosta 26 bitti 27 ye girdim 26 kız 27 erkek gosteriyor 😄😄
durumuufukmu Bal5 bende 17.09.1999 doğumluyum. Bu ay 24 üme girdim. Son adet tarihinin ilk günü 8 ağustos. Takvime nasıl bakacağız. Yaşı 25 olarak mı hesaplayacağız? 🥲🥲
MommyLeyla Ayssee__ Bende denedim Çin takvimini sizin gibi oldu 😂 aynı şekilde hepsinde kızım olacağı yazdı ama oğlum oluyor kesin olarak öğrendim 😂
Ozge-Duru Ayssee__ haha benimde öyle kızımda tutmadı erkek diyordu. Şimdide oğlum oluyor ama takvimde kız çıkıyordu 😃
Bal5 arife_Nur_1919 o kağıdı Bi arkadaş attı da bende baktım söyledim yaşınız ve gebe kaldığınız ay neydi
arife_Nur_1919 Bal5 27 ye bakılıyor canım çin takvimide öyle hesaplıyor kendi otomatik😂😂 benim çin takvimi erkek burası erkek doktor da erkek dedi değişmezse😂😂😂
Aseliimmm Bllackrosie ayy banada bakar mısınız lütfen 22 yaşındayım hamile kalınan ayda ağustos daha çok yeni🫣😂