Bllackrosie gulsenikramina çizelgeyi teyzemden aldım yanılma payı yok diyor lakin Allahtan gelen bir şey ne desem yalan olur. Ben kızım olsun çok istiyordum. Çevremdekiler hep erkek demesine rağmen çizelgede kız yazıyordu. Kızçem oluyor sağlıkla kavuşalım. Hayırlısı neyse o olsun🫶🏼
gulsenikramina Bllackrosie yaa inşallah öyledir bide arkadaşım var oda baktırmak istiyor oda çok merak ediyor bakabilir misiniz aynı anda hamile kaldık 🙈 doğum tarihi 18.04.1991 son adet 17 temmuz 💙
Frowerrbaby Frowerrbaby Bllackrosie banada bakarmisin 13.12.1993 doğum tarihim .kaldığım ay ise 9 Eylül
Smyy_346 hayalmasal ben ilk gebelikte zaten hemen olmuştu ovulasyon testini bilmiyordum oğlum oldu ikinci gebeliğimde kullandım çatlamadan önce denemiştik ve kızım oldu 🥰 şimdi 3. Gebeliğim ve yine ovulasyon kullanmadım sürpriz bebek kızda başım üstüne erkekte 🥰🥰
hayalmasal Smyy_346 anladım ben ovulosyon takıpı yaptım kızlarımda ama yanlış yapmışım sanırsam sılık çizgiydi normalde belli çift çizgi olacakmış yumurtlamada sonra silik çizgi olursa çatlama oluyormuş bakalım birde böyle deneyeceğim çatlama günü tutar inşlah