Erken doğum riski nedeniyle doktorum Zeynep Kamil aciline yönlendirmişti fakat rezalet bir yer asla tavsiye etmem. Normalde bu hastanede takipli değilim fakat sancılarım nedeniyle doğum olma riski vardı, prematüre kğvezde yer olmadığı için doktor buraya yönlendirmişti. Sancıdan kıvranırken hızlı hareket edemediğim için ve genel olarak azar yedim. Doktor tavırları iğrençti kendimi insan değilmiş gibi hissettim. Muayene sırası beklerken neden geldiğimi soran doktor aancım var diyince “aa sen doğurursun sezaryene alalım” dedi nst çekmeyi zaman kaybı gördü. Alttan muayene için kadın erkek karışık 4 personel birden girdi çok rahatsız ediciydi. Her yer çok pisti. Normalde açılma tetiklenmemesi için alttan muayene yapılmaması gerekiyordu bana geciktirici tedavi uygulanıyordu. Beni bankoya gönderdikleri gibi kaçtım hastaneden. Benim şanssızlığım olduğunu düşünmüyorum bence genel olarak sadece adı olan bir hastane. Bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum Allah mecbur bırakmasın inşallah. O gece başka bir hastane buldum yatış yaptım tedaviye devam ettik ama psikolojim alt üst olmuştu sürekli ağlıyordum beni sakın oraya götürmeyin diye.