Aysuturkay 100702 Rabbim bu mübarek gecede sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tüm gebişleri benide sağlıkla evladına kavuştursun inşallah 🙏🏻
Aysuturkay Ebus2045 öncelikle tebrik ediyorum, Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 ben de sezaryan olmak istiyorum yani gidişat onu gösteriyor kolestaz riskim olduğu için, çok ağrılı mı sezaryan doğum biraz bahseder misiniz lütfen 🥺
Ebus2045 Aysuturkay çok saol canım güzel.dileklerin için çok teşekkür ederim.ilk dogumumda sezaryandi ve çok rahat geçirmiştim buda aynı şekilde oldu hatta ilkten daha bile rahat geçiriyorum. En çok yapman gereken doğumdan sonra bol bol yurumeni tavsiye ederim ne kadar yurursen o kadar çabuk geçiyor.
Aysuturkay Ebus2045 oh çok şükür sizin adınıza çok sevindim 🙏🏻 elbette ağrısı sızısı olacaktır farkındayım ama insan böyle güzel şeyler duyunca motive oluyor çok teşekkür ederim tavsiyeniz için 🌸
Vahideizbulan-27 Merhaba kızlar şu an midem çok kötü bulanıyor yanıyor belimin ağrısı kasıklarma vuruyor geriliyor baş ağrısıda başladı 37+5 şu an korkuyorum açıkçası hala uyuyamadım