Kubrag255 Kızlar şu iki gündür durduk yere idrarimi kaçırıyorum normalde öksürük hapşururken olurdu şimdi durduk yere de oluyor benim gibi olan varmı acaba bu bebeğin suyu falan değildir dimi yani istemsiz geliyor çok değil ama geliyor tutamıyorum
Nuresalo633 Kubrag255 bende mantar vardı fitil yazdı doktor geçmedi bol su içiyorum tövbe sürekli wcdeyim baskı yapıyor 2dk sonra gene gidiyorum gidince minnacık geliyor bazen oksurunce hapşırınca kaçırıyorum hatta enfeksiyon mu mantar mi bilmiyorum seninde öyle mi bu arada 29.haftadaym
Semm55 Kubrag255 Bende de olmuştu ben çişimi yapıyorum sanmıştım meğer suyummuş.. doktora gittiğimde suyun azalmış hayret demişti o sıra anladım ki idrar değil suyummuş 2 cm de açılmam vardı direkt sezeryana aldı doktorum
Mrvcakatt Kubrag255 ay sorma ben de oyleyim. Ama benimki daha baska. Surekli tuvaletim geliyor. Bazen geldiginin farkina varmiyorum. Hemen kacirma oluyor 23 haftalik hamileyim
Kubrag255 Nuresalo633 benimde hapsirinca öksürünce kaciyo ama şimdide durduk yere arada kaciyo tutamıyorum ya
Kubrag255 Semm55 kız ama idrar kokusu var bide 24 haftaligim daha ben Bide en son doktora gittiğimde suyum gayet iyiydi
Nuresalo633 Kubrag255 geçmiş olsun nereye kadar böyle gıdecez bilmiyorum çok zor inan 😞 beni zorlayan işkence çektiren bu durum sadece
Nuresalo633 Kubrag255 günlük ped aman asla dedi yasak dedi doktorum bolca çamaşır değis dedi insan rahat edemiyor kii🙄🙄
Prenses5656 Kubrag255 ben 23+3 daha çok erken ilk gebeliğimde de aynı şeyi yaşadığım için oradan tecrübem var korkacak bişey sizde Merak etmeyin sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🤲🤲
Kubrag255 Mrvcakatt Aynı haftadayiz bende aynıyız ya şu degildir dimi istemsiz kaçıyor ya ondan korkuyorum idrardir inşallah