Merhaba , sevgili tatlı hamile bayanlar 🥰 burdan hep pozitif doğum hikayeleri okurdum bugün yazmak banada nasip oldu şükür bebeğim bir aylık oldu bile Allaha şükür
En güzel hikayemi anlatıyorum o zaman 🫶
35+3 haftalık 27 ağustos pazar günü
Sabah 07.00 de hafif bir gaz sancısı gibi sancıyla uyandım kısa sürdü saat 10.00 da çok açık pembe bir damla kanım geldi eşime durumu ifade ettim hastaneye gittik, doktora anlattım muayne ve nts sonucu sancı falan çıkmadı kasılmalar için magnezyum alın dedi eve geldik o an sanci vs yoktu ama lekelenmem geliyordu doktor rahim kendini doğuma hazırlıyor bir kaç zaman daha var korkma dedi. Kızlar eve geldim eczaneden magnezyumu alıp içene kadar evde kıvım kıvım kıvrandım ama böyle bir sancı yok bağırıyorum evin içinde annem ne yapıcanı şaşırdı ve büyük tuvaletimi yapma isteği var sürekli ( bunu doğum belirtisi diye okumuştum ama doktor daha var dedigi için doğumu aklıma getirmiyorum,birde 26 ağustosta normal kontrolüm vardı bigun önce yani herseyim suyum vs normaldi bebek doğum pozisyonunda bile degildi) neyse sancilarim sıklaşınca doktorla görüştük kanamamin durumunu anlattim ( evde hemen hemen 1
saate yakın sancı çektim ) hastaneye gittim nts doluydu çatı muaynesi yapalım sonra nts ye alırız dedi doktor çatı muayenesinde 3 cm acilmam vardi çıktığım gibi kontrolde dakikalar içinde 8cm oldu doktor dogumhaneye yetişmez doguruyosun dedi şok geçirdim çatı muaynesi masasında doğum yapicam bi yandan daha küçük dogurtmayin diye ağlıyorum doktoru dinleyerek toplamda 20 dakikada falan doğum oldu kucağıma bitane dünyalar güzeli evlat verdiler doktor şokta ilk doğum erken olmasına rağmen yırtılma vs yok 2 3 dikiş atıldı sadece eşim kayıt actirmaya çıktı döndügünde baba oldun dediler
Cok hızlı gelişti hersey önce bisey anlamadım sonrasinda duygu patlaması yaşayıp çok ağladım korktum çocuğum küçük oldu için Allaha şükür dgayet saglikliydi bir gece kalıp evimize geldik
Rabbim kucana almayı bekleyen herkese önce sağlıkla sonra bir avazda dogurmayi nasip etsin
Doktorunuzdan emin iseniz o zaten doğru yönlendiriyor. Bu arada beni kendi doktorum doğurtmadi o gün. Hamile kalmayı planladığımızdan beri randevu almak isteyip bir türlü randevu alamadım doktorum dogurttu şansıma o gün o nöbetciydi iyi ki de o vardı o gün. Herseyi çok güzel tam motive ederek halletti önce Allahin izniyle tabiki.
Umarım çok sıkmamışımdır okuyacak olanları😇😇