merwerkan1903 Şafak 19 sata göre ama sezeryan olcak 10 gün önce alınacak.son 9 diyelim yani çok panik yapıyorum😨😨
Oznurboluzun Turnam benim ilk gebeligim nasipse 44 günümüz kaldı ocak 21 gözüküyor doğum duan 33+5 gunluguz kızımla ♥️👼
OzlemReyhan Uygulamaya göre son 1 😄 ama ayın 11’i beklenen günümüz. 2 haftadır ha geldi ha gelir ha gelecek diyoruz oğlum bey’in rahatı keyfi yerinde 🙈 1 gece boyunca kasık ağrısı çektim evelsi gece sanki biraz kasılmam oldu. Ama henüz ne sancım var ne de benzeri birşey. Geçtiğimiz Salı son kontrolümüzde yumuşama da yok demişti doktor. Çatım müsait ölçülerdeymiş. Fakat son kontrolde kafa çapımız 11 cm kilomuz 3900 gibiydi 🙈 bakalım kendiliğinden doğacak mı salı’ya Kadar doğmazsa nasıl bir yol izleyeceğiz bilemiyorum. Herkese Allah kolaylık nasip etsin inşallah 🙏🏻
Suzitosuzi Annesininbalbocugu ya aynı benzetmeyi ben de demiştim eşime sanki çok sevdiğim yıllarca hasretini çektiğim birini bekliyorum yok böyle sevgi heyecan 😊💕
Annesininbalbocugu Suzitosuzi Ha ha ha aynen öyle valla çok özlüyorum uzun zamandır net olarak bebeğimin şeklini nasıl birşey olduğunu göremedim çünkü kocaman bir danacik oldu sığmıyor ultrasona 🙈😂🤗 Bu yüzden görmek istiyorum