Tatunya Deletedmom_116 😂😂 Mşallah valla darısı bana bu cesaretin😅 Yenidoğanları kucağıma almaktan bile korkuyorum ben ama kendi çocuğum olunca o korkular gider diye teselli ediyorum kendimi 😊
Deletedmom_116 Tatunya ilk on gün hastanedeydik biz ilk gün yıkadık annemle sonrasında Hastaneden çıkınca ben yıkadım inşallah korkmazsin bişey olmaz ya İlkte biraz çilek et gibi geliyo eline ama alisrisin
bnyogz Tatunya ay aynı şeyi ben düşünüyorum 🙈 daha önce yakın çevremde de hiç bebek bakmışlığım yok nasıl yapıcam napıcam diye düşünüyorum ama bi anda annelik yükleniyor sanırım 🥹🥰
tugba_2365 Deletedmom_116 güvenlik konusunda riske atamayanlardanim🥰bide anne için de ciddi konforlu diye düşünüyorum, tahminimin ötesine geçmişti konforu
Dimplebubu Hnd3535 banyo aparatları var yere koyup yatırıyorsunuz üstüne oh mis yıkayıp çıkartıyorum. 6.5 aylık olduk hala onda yıkıyorum.
kvsr22 tugba_2365 Bir de kış bebeği olacak lafı var ,bu bebek aylarca evden çıkmayacak galiba .Hiç bişey olmasa aşıya,hastaneye vs gidecek.Battaniyeye sarıp taşıyacaklar heralde 🙃
Busragoker Damla hah ya sadece ben mi böyle düşüyorum diyordum 34 haftalık hamileyim o küveti almadım almayacağım 😃😃😃
Edebiyacianne Eboz yenidoğanda mendil yerine kare pamuk stoklamayi düşünüyorum, ama sonrasında mendile geçeceğim önceden almak lazım bozulmuyor bir şey olmuyor hem de fiyatlar artmadan 🌹
Edebiyacianne 8mucizem8 özellikle erkek bebeklerde çok zararlı olduğunu duydum onun yerine yürüme arkadaşı var tutunulan fisherin falan
8mucizem8 Edebiyacianne evet ben ondan aldım zebralı yürüme arkadaşı hem müzikli hemde yürümesini diğerinden daha kolaylaştıran destek
Edebiyacianne Damla yaa yegenlerim tam tersine küveti çok kullandılar büyüyünce içinde oynamak için 🤭
Edebiyacianne Papatyaa_01 tüh pilli törpü indirimde kuponla almıştım :( yumuşatıcı evimde de kullanmadığım için bebeğe de kullanmayı düşünmüyorum
Edebiyacianne Sdylk yikanan göğüs pedleri bir de göğüs kalkanı almayı düşünüyorum philipsin vardı plastik gibi cevremdekiler çok memnun bosa gitmiyor süt içine doluyor diye
Mrvm005 Edebiyacianne iyidir sanirim bebek yada cocuk elektrik supurgesinin sesinden korkmuyorsa yada kendisinden gayet kullanisli olacaktir diye dusunuyorum