Beyzosanne Kızlar bu haftalarda olupta hemoroid sorunu yaşayan var mı.Kendiliğinden geçiyor mu şuan kanama felan yok ama rahatsız ediyor 😏
Blueberry0 Beyzosanne 25 haftadayım. 1 haftadır çekiyorum yeni çıktı wc de zorlanma sonucu. Bezelye tanesi kdr şuan. ne oturabiliyotum ne yürüyebiliyorum. Vazelin sürüyorum Az önce de eşime kantoron yağı ve proctogyvenol krem aldırdım dr sorarak. bakalım ne olcak🙁
Metar Bet25 Blueberry0 Beyzosanne kızlar aman dikkat edin bol bol lifli gıda kefir yoğurt vs tüketin sıcak suya oturmaya çalışın. Doğumda ıkınmayla daha çok büyüyor ben mahvoldum. Ebem sen yanlış ıkınmıssın dedi doğrusu nasıl bilmiyorum bende açıkçası. Normal doğum yapmıştım ama o acıyı 15 gün çektim doğum sancısı dikiş falan aklıma gelmedi öyle bir acıydı. O yüzden doktorunuz için veriyorsa kremini fitilini kullanın ve yediklerinize çok dikkat edin
Metar Blueberry0 ben doğumdan sonra dediğiniz kremi ve fitilini beraber kullandım doktorum yazdı ama toparlaması baya zaman aldı ins siz hiç yaşamazsınız ins bende de 2. Aynısı olmaz baya korkuyorum 🙈
Blueberry0 Metar tekrarlayan birşeymiş kabız olmamaya dikkat edin oldukça 😕 Bende kremi sürmeye baslıcam baklm rabbim yardımcımız olsun valla bi hamile kaldık başımıza gelmeyen kalmadı shshshdhdnncnx