Gokturk07 Kızlar ne durumdayız bebislerin kilosu boyu nedir sizler kac kilo aldınız ve ufaktan bir doğum endişesi başladı mi
bdenerigokce Gokturk07 32+1 🖐️ 2200 kg ve 43 cm💐 Doğum korkusundan ziyade erken doğum korkusu sardı beni, biraz lekelenmem biraz kasık ağrılarım başladı o yüzden 🥰 sağlıkla zamanında gelsinler inşallah 🤲
Ozlm_31 Gokturk07 30+5 ikiz kızlarım olacak nasipse dogum korkusu yokta hala tam idrak edemiyorum anne olacak olmayı
Gokturk07 bdenerigokce amin amin endişeye kapılmayın inşallah mübarek gün hürmetine sağlıkla kucaklayacağız inşallah maşallah bebisinize bu arada kız mı erkek mi
Gokturk07 bdenerigokce benimde bir oğluşum var 4′5 yaşında şimdide kızım olacak nasipse … bizimkinin kilosu 28.haftada 1300 idi şuan ne oldu hiç bilmiyorum ama Max 1700-1800 falandır herhalde 🥰
Gokturk07 Tusse18 sizle aynıyız bir gün var araları benimkide herhalde o civardadir en son 28 haftada kontrole gitmistm 🙈
Gokturk07 kızlar peki göğüsten süt gelme olayı var mı sizde ben ara ara bakıyordum 2_3 hafta önceden beri var ama meğerse doğru değilmiş sıkmak kasılmaları tetikliyormus 🙈😬
Dilken Gokturk07 bende de birkaç haftadır var sarımsı şekilde ara ara geliyor ama evet sıkmamak göğüs ucunu uyarmamak gerekiyormuş o yüzden ellemiyorum 😂
Dilken Gokturk07 30+4 olduk oğlum en son 28+5te 1160 Gr 37.5 cm di doktorum 5 gün geriden geliyor ama önemli değil dedi ben zaten kilo alamadığım için çok kafaya takiyordum iyice kafaya takmaya başladım ama bu hafta 1.5 kilo almışım biraz rahatladım 😂 bende doğum korkusu yok manyak gibi normal doğum hayaliyle yatıp kalkıyorum inşallah hayırlı olan oysa olur bir de erken doğum riskim var bekliyorum bakalım 🥹
Mine-1 Gokturk07 30+1 olduk 00 itibari ile doğum heyecanı korkusu sarmaya başladığını hissediyorum artık yavaş yavaş okumaya bilgilenmeye başladım doktorumla da en yakın zamanda konuşmayı düşünüyorum 29haftalıkken gitmiştim 1.600gram kilosu, 28yada 38cm boyu demişti (heyecandan sürekli ilk söylediğinden sonra unutuyorum)😂😂 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah çok güzel bi duyguymuş 🥰🥰
Bahargibigel 30+4 teyim gerçekten son günlerde ağırlaştım hareketim kısıtlandı ayak ağrısı bel ağrısı vs. korku değil de bilinmezliğin verdiği bir kaygı var, sağlıklı olsun olalım gerisi kendiliğinden gelir, her doğum kendine özel🐣
Silaygc2110 Gokturk07 32+3 günlüğüz. Bizim kız aceleci birazcık erken doğum riskim var herşeyini hazırladım bekliyoruz bakalım. 1960 gr olmus bugün. Boyunu söylemediler 🌺 sağlıkla gelsin inşallah hepsii
Beyzanury1234 Gokturk07 mide yanmaları sırt ağrıları beni bitiriyor dün geldim hastaneden 30+4 olduk 1650 gramdı kızımın kilosu