Anneoluyorumbb Kızlar çok ağır hissediyorum kendimi akşam yemeğinden sonra yerimden kalkamıyorum geceleri dönmek mesele erken başladım sanki sizlerde nasıl durumlar
Drnzgn Anneoluyorumbb yatakta dönmek zorlaştı benim ikinci hamileliğim ilkkim kızdı onda 9 ayda bile bu problemleri yaşamamıştım bunda bazen eşimi kaldiriyorum kalk beni Donder diye yatıp kalkmak zor kaburgaların da baskı hissediyorum mide problemi herşey zorlaştı 12 itibari ile 29 hafta olacaz insallaj
angel4545 Anneoluyorumbb ben çok şükür hiç hamile gibi değilim kişiye göre degisiyo olabilir ilk geblikte de doğana kadar çok rahattim
Feyzabeyoglu Anneoluyorumbb bendee kötüyüm Benim oglus bas asagi duruyormuş cati ağrısı yaşıyorum. Mide yanması agirlik hissi kendimi zor kaldiriyorum isleri zor yapıyorum valla Erken agirlastim ya 😢
YigitPoyrazMomm Anneoluyorumbb agirlastim artık zor ayağa kalkıyorum git gite zorlaşmaya başlıyor geceleri boğazım yanıyor maşallah bebeğim bütün gün hareketli ve geceleri de uyandırıyor sürekli wc gidiyorum uykum çok oluyor ama elhamdülillah sağlıklı iyiyiz🙏🌸
Bebiskomiskom Cok cok fenayim geceler uyuyamiyorum zabahlar bi acayip paso idrar icin wcdeyim karnim cok acikiyo canim hep sıķıliyo saatler gecmiyo faln oyle berbat iste
Anneoluyorumbb Drnzgn ayyy miğdeyi söylemeyi unutmuşum herşeye yanıyo 😢 geçermi daha en az 10 haftamız var
Drnzgn Anneoluyorumbb benim ilk hamilrligimde geçmemişti Bebek büyüdükçe miğdeyi sıkıştırıyor sonuçta neyse sağlıklı olsunlar da yapacağımız bir şey yok bana doktorum pastil verdi o biraz rahatlatiyor
ilaydakaya-21 Ben 28 haftalik hamileyim ayak altlarım yanıyor ve bileklerim agriyo çok kötü akşamları başlıyor ölüyorum resmen
N-23 Benimde 27.hafta bugün plesenta rahmi kapatmış ondan mı ne ise kadıklarım biraz yürüyünce, çok fazla oturunca ağrıyor allah yardımcımız olsun🤲