Hil7889 Arkadaşımın oğlunda var. 3 yaşında. Enfeksiyon olmuştu gecen yaz hastanede yatıp antibiyotik tedavisi gördü 20 gün kadar. Arıza konusunu bilemiyorum maalesef☹️
Hil7889 prematureanne02 hayır beyinde kanama olan bölge motor becerileri denetleyen bölge. Serebral palsi tanısı koyuldu. Maalesef yaşıtları ile arasında gelişimsel farklılık var. Ama her çocuk aynı süreci yaşayacak diye birsey yok tabi🙏🏻
prematureanne02 Hil7889 Anladım. Benim kızımda pazartesi şant ameliyatı olacak. Bizde de beyin kanaması olduğu için hasar bırakacağını söylüyolar ama nasıl bi hasar kalıcak daha belli değil. Bakalım yaşayıp görücez
Hil7889 prematureanne02 şifalar diliyorum 🙏🏻 dualarım kızınızla 💖 çok güçlü ve savaşçı bebekler ve her bebekte aynı etkiyi yaratmıyor yaşananlar. insallah yavrunuz hasarsızca atlatır bu süreci ve kavuşursunuz 🙏🏻 bu zorlu bekleyişinizin sonu çiçek bahçesi gibi olsun 🌸
angel4545 prematureanne02 benim bebeğimin de karnına takılma ihtimali var artış olursa karnimdayken aşağı yukarı araştırma yapmıştım insallh hasarsız bir şekilde sagsaglim takılır ve hiç bir sorunu olmaz bebeğinizin dualrim sizinle
prematureanne02 Hil7889 Çok sağolun dün ameliyat oldu bakalım süreç nasıl ilerleyecek bizde göreceğiz 🙏🏻🥹