mom28_ Dertleşmek dua almak istedim sizden ne kadar zamandır deniyorsunuz rabbim kısa zamanda inşallah nasip etsin bebişlerimizi
Edaa1334 mom28_ Mübarek Günde inşallah sizde bu duyguyu tadarsınız Allahım hakeden herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese,hepimize 🤲🏻
cic036 mom28_ ben 2,5 senenin sonunda hamile kaldım gitmediğim doktor kalmadı kistim vardı sorun olmadığını söyledi doktorlar. Sonra yumurtlama dönem testi kullandım ilk ay tutturamadım ama 2. Ay yuttu şu anda 6. Ayıma girdim meğer benim yumurtlama günüm adetimin bitiş günü ve sonraki günmüş sadece koca ayda iki gün
busraayksll mom28_ canım bende bir buçuk sene sonra kaldım ilk bebegime inşallah tez zamanda isteyen bekleyen herkese nasip olur hakeden kimsenin kucağı boş kalmasin ❤️
Minaeyll mom28_ ilk hamileligim de ilk ayımda hamile kaldım kızım 5 yaşında şuan. 1 yılın sonunda 2. Hamileye kaldım bir sorunum yoktu çok kafaya takmaktan olmadı ne zaman düşünmedim oluruna bıraktım o ay hamile kaldım
Minaeyll mom28_ şu mübarek kandil gecesi Rabbım dileyen isteyen herkese hayirlisiyla evlat nasip etsin inşallah 🌸🤲
luvlymamacita ben 2 ay denedim tuttu, Allah isteyen herkese nasip etsin, cok uzun sure oldu, sanirim olmayacak gibi umutsuzluklara kapilmayin, her seye care var. bu hayirli gece tum dualarim bebek isteyen anne adaylariyla ❤️
cic036 mom28_ bence biraz akışına bırakın sorun yoksa tamamen vücut strese girdiği için kendini hazır hissetmiyordur. Ansızın merhaba diyecek size inşallah ☺️
Ferzane mom28_ zaten sorun deneme psikolojisine girmenizde. Düşünmeyin çocuk olmak zorunda değil bu hayatta.. akışında yaşayın olursa olur olmazsa olmaz hepsi Allah’tan geliyor. Dua edin Allaha sığının hayırlısı deyin geçin.
Ferzane Ferzane bu arada elbette doktora gidin araştırın ne gerekiyorsa yapin ama illa olsun diye kendinizi strese sokmayın.
Rapunzel-25 Ben ilk bebeğimi kaybettim üç ayda tutmuştu sanırım şimdi 4 ay oldu hayırlısı olsun inşallah olur zamaninda
Tugba_turk46 mom28_ ilkim 2. Ayımda tuttu 2. Gebeliğini 7 aydır deniyoruz nasip pcosum var Ekim’de kontrolüm var tedavi felan ne gerekse başlıcaz
Birhayalimvr mom28_ 1.5 yili geciyor olmuyor:( amh degerim dusukmus git gide adetlerim axakmaya basladi korkuyorum yumurtlama olmuyor galiba