aysenr9918 Eliif98 Maalesef zorunlu sezaryen çatı muayenesi oldum hem psikolojik hemde fiziksel olarak müsait olmadığıma karar verdi doktorum hatta bir hafta sonrasında tekrar çatı muayenesi için gittim yine aynı sonuçla karşılaştık doktorda bende pes ettik
Ranamahsunmiran bdenerigokce evet 2 Ekim pazartesi Allah’ın izniyle sağlıkla kucağıma alacağım oğlumu 👶👶🧿🧿🙏🙏😘😘
bdenerigokce remre- maşallah 🤲 3premsesinannesi maşallah 🥰 Demet30 maşallah 🤩 Melek-Gundogdu maşallah 🌺 Ranamahsunmiran aminnn inşallah🌺 Prenseslerinannesiiii maşallahhhh 🌺 Bbuusra maşallah 🥰 2boymoms ben hala değiştiremedim hiç sevmiyor, hele erken kalksın 1 dilim bile yemez, ben erken kalkmayı sevmem yinede yerim😂 momtubb maşallah tosbiğee, kolaylıkla gelsin inşallah 🥰
zeyshnn Tugbamf benimde aynı şekilde 1760 gr bana kilosu az geldi fakat bebeğin haftasıyla uyumunda sorun yok dedi doktor. Kilolu bebek olması sağlıklı olduğu anlamına gelmez, genetik yapıya göre herkesin bebeği gelişir, aksi halde doğum olmaz demişti.
Tugbamf zeyshnn benim bebeğimde karın bölgesinde bı gelisim geriliği var. Onun dışında oda haftasıyla uyumlu elhamdülillah insaAllah onda da sorun çıkmazsa , zayıf olsun sağlıklı olsun hemen yakalar akranlarıni . Benim doktor sol tarafına yat bol bol yat dedi ayakta iken bebeğe yeterli oksijen geçişi falan olmuyormuş oda kiloyu etkiliyormus.
Kizcelerimmmmm edosum06 kaçıncı doğumun canım kilosu iyi aslında sezeryanla neden tercih ettin bilmiyorum ama banada aynısını diyorlar 39+4 bu gün en son 4 kilo dendi de o yüzden soruyorum
2boymoms bdenerigokce yeni evliyken ben öyleydim kahvaltı yi çok severdim olmazsa olmaz di benim için eşimde sevmez kahve içerdi hep şimdi tam tersi oldu ben kahvaltı yapmak istemiyorum kahve içmeden de kendime gelemiyorum eşimde kahvaltı için aynı şeyi söylüyor 😂
Tugbamf Ayse-0234 23 cm olayında bı yanlışlik olabilir canim çünkü mümkün değil yanlış duymuş olabilirmisin . Kilo olarak benim kızda senin ki gibi cüccük azıcık ama merak etme abiside öyle doğmuştu hemen toparladı 🥰
bdenerigokce Ayse-0234 1 haftada toparlar hiç belli olmaz 🥰 aysenurmeydan maşallah boylu poslu 🥰 Selvanur sağlıklı beslen, kafana takma 36 da bi anda yükselir 🤩🥰
Selvanur 35 te gittim 2200 :( küçük gidiyoruz biz :(( kilo alımı yavaşladı baya bi. Sürekli bişeyler yiyorum biraz alsın diye ama gıdım gıdım alıyo o da :(
Arven62 Aysenurdesign bı anda aldı böyle 32+3 de gittiğimde 1890 di nasıl oldu anlamadım yine aynı seyleri yiyordum
2boymoms bdenerigokce bende yeni gelin sunumlarıyla sevdirmistim çoluk çocuk yok ugrasiyordum 😂😂şimdi adamın önüne tavayla koyurum 😂😂