Zeynepduruali Arkadaşlar merhaba, 19+2 haftalık hamileyim, cildim de minik minik kahverengi lekelenme başladı ve moralim aşırı bozuldu, bunların bir çözümü yok mu ? Yada bunu yaşayan var mı aranız da ?
Damla21koksal Zeynepduruali ben yaşamadım ama beyaz tenli olduğum için çok dikkat ederm normalde de bolca gunes kremi kullanıyorum 😍
_seydaa Zeynepduruali benim yengemin yüzü bildiğin kararmıştı yanaklarından itibaren. arkadaşın dediği doğru lohusa terini saçlarınla silince doğum zamanı geçiyo hepsi ben şahit oldum yani☺️ Şuan hiç bir şey yok yüzünde başkada bişey kullanmamıştı
Doga_deniz Canım hamilelerde genelde oluyomuş o tarz cilt lekeleri. Bir hurafeye göre doğumdan çıkanların saçıyla yüzündeki terleri siliyolarmış o geçiriyomuş derler 🙈 dün bi blogda denk geldim sürekli güneş kremi kullanın yazıyodu hakkaten de ben solante nin pigmentası var 50 faktör onu yaz kış kullanırım bende hiç oluşmadı öyle lekeler
Zeynepduruali Doga_deniz tamam canım bende alayım o zaman o kremden, ay doktordan çıktık şimdi, 1 ayda 6 kilo almışım, 66 kilo ile hamile olduğumu öğrendim, yaklaşık 4,5 ayda 7 kilo almışım ve canım aşırı sıkıldı 😥😥
Doga_deniz Valla ben de 65le hamile kaldım şimdiye 70 olmuşumdur diye düşünüyorum 😣 Neyse civcivler sağlıklı olsun da veririz geri napalım 😍
Zeynepduruali Drycgds ilk hamileliğim olduğu için bilgisizlik çok var canım, teşekkür ederim inşallah geçer
Zeynepduruali Drycgds anladım canım benim kardeşim de hemşire o da öyle söylüyor ama aldığım kilolar ve lekeler beni psikolojik olarak bitirdi
Zeynepduruali Damla21koksal bende krem alışkanlığı yok ve cildim çok kuru, sanırım ondan lekelenme oldj
Zeynepduruali Drycgds bende öyleydim, bu ay bir anda 6 kilo birden almışım ya, 19+3 benim, 14. Haftada ben 1 kilo almıştım 🙄