Ulviyedlnn Haftada gittiğimizde ögrenemedik 27 sinde gel söz soyleyecegim demişti doktorum yarın gitsem mi erkenmi diye yine kararsız kaldım 15+4 olduk artık öğreniriz diye düşünüyorum buradan ultrasonla da anlayan olmadı bakalım nolucak 🫣😍😍♥️
Bllackrosie Ulviyedlnn hakkında hayırlısı olsun canım. Bende 13+2 de gitmiştim 16.haftada gel söylerim dedi perşembe 16+5 oluyoruz bir umut öğrenme ile🥹
Ulviyedlnn Bllackrosie 13de bile senin ultrason çok net bacaklarını açmış canım benim sırtını dönmüştü tahminim erkek sekinkisi hayırlısı olsun tabi ♥️
Bllackrosie Ulviyedlnn hep tahminler erkek malzemesini ben göremiyorum belki kızdır😂😂😂 işin dalgası ama hayırlısı ya🥲
Ulviyedlnn Bllackrosie erkekse kemik iri olurmuş çabuk oluşur elleri ayakları derler yani kız 13 haftada okadar belli olmaz diye biliyorum sağlıklı olsun gerisi önemli değil tabiki de❤️
Ulviyedlnn Denizinci yok 2 kere düşük oldu benim kalbi durdu bunda kan sulandırıcı kullandım bı süre sonra kanama yaptığı için bıraktım 10. Haftada bakalım hem korkulu hem heyecanlı bı bekleyiş benimkisi aslında
Denizinci Ulviyedlnn çok geçmiş olsun , kayıplarınız için başınız sağolsun🤲 inşallah gönlünüzden ne geçiyorsa o olsun❤️ sağlıkla Sıhhatle gelsin . Ben de ikinci gebeliğimde çok merak ediyordum cinsiyetini . Sizi çok iyi anlıyorum ❤️
Ulviyedlnn Denizinci amin inşallah 🤲 rabbim bidaha yaşatmasın kimsenin başına gelmesini istemem sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler olsun❤️🥹
Bennuss Ulviyedlnn nasipse pazartesi giricem arada kordon var üç kere özele gittim kıza benziyor ama net değil diyolar net konuşan olmadı hiç böyle olupta değişende cok gördüm burada ondan kesin konuşana kadar bekliyorum balla detaylıyı